Πρόκριση για ΝΟΧ και ΝΟΡ στις μίνι κορασίδες

Πόλο 9 Μαρτίου 2019, 19:17

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος πόλο για την κατηγορία μίνι κορασίδων που διεξήχθη στο κολυμβητήριο Χανίων.

Τρεις ομάδες από την Κρήτη, Ναυτικός Ομιλος Χανίων (φωτ.), Ναυτικός Ομιλος Ρεθύμνου και Πλιτς Πλατς από το Ηράκλειο είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν την Παρασκευή και το Σάββατο, με τις δύο πρώτες να σφραγίζουν την πρόκριση για τα τελικά που ακολουθούν τον Ιούνιο.

Συγκεκριμένα, ΝΟΧ και Ρέθυμνο κατάφεραν να κερδίσουν το Πλιτς Πλατς και χάρη σε αυτές τις νίκες σφράγισαν τις πρώτες δύο θέσεις. Τυπικά, στην 1η θέση, αναδείχτηκε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, καθώς επικράτησε με περισσότερα γκολ διαφορά του Πλιτς Πλατς, το δε παιχνίδι με το Ρέθυμνο έληξε ισόπαλο με σκορ 5-5.

Αναλυτικά τα πλήρη αποτελέσματα είναι τα εξής

• 1η αγωνιστική
Ν.Ο. Ρεθύμνου-Ν.Ο. Χανίων 5-5
Τα 7λεπτα: 1-1, 0-3, 3-0, 1-1
ΝΟΧ (Τάσος Παραδάς): Παπουδάκη, Γυφτογιάννη, Φουράκη 2, Βαρδαλάκη, Κουνδουράκη Κατερίνα, Περδικάκη 1, Γράσσου, Κουνδουράκη Αγάπη, Πόντα, Καραδάκη 1, Γιαννουδάκη, Σκουλά 1,
Τρουλλάκη, Ρηγάκη.

• 2η αγωνιστική
Πλιτς Πλατς-Ν.Ο. Ρεθύμνου 7-14

• 3η αγωνιστική
Πλιτς Πλατς-Ν.Ο. Χανίων 1-11
Τα 7λεπτα: 1-3, 0-1, 0-3, 0-4
ΝΟΧ (Τάσος Παραδάς): Παπουδάκη, Γυφτογιάννη, Φουράκη 5, Βαρδαλάκη, Κουνδουράκη Κατερίνα, Περδικάκη 2, Γράσσου 1, Κουνδουράκη Αγάπη, Πόντα 1, Καραδάκη 1, Γιαννουδάκη, Σκουλά 1,
Τρουλλάκη, Ρηγάκη.

karta antonis garden