Πρόγραμμα “βουνό” στο ξεκίνημα αλλά με πίστη στις δυνατότητές της

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 13 Σεπτεμβρίου 2018, 11:12

Τη δυσκολία που παρουσιάζει η κλήρωση του πρωταθλήματος παραδέχονται στο στρατόπεδο της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Απόδειξη γι' αυτό αποτελεί ότι στις πρώτες έξι αγωνιστικές, η ομάδα του Θαν. Κολιτσιδάκη θα δώσει μονάχα ένα παιχνίδι εντός και αυτό είναι το τοπικό ντέρμπι με την Παλαιόχωρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η αρχή των υποχρεώσεων για την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Χανίων θα γίνει στη Νίκαια, κόντρα στον Ιωνικό. Ουσιαστικά, η ομάδα θα συνεχίσει από εκεί που… τελείωσε πριν από δύο σεζόν, αφού τελευταίο ματς στη Γ’ Εθνική ήταν απέναντι στον ίδιο αντίπαλο και στο ίδιο γήπεδο.

Στη συνέχεια η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ έχει μονάχα την Παλαιόχωρα εντός έδρας, ακολουθώντας τρία σερί παιχνίδια εκτός, με ενδιάμεσα ρεπό! Συγκεκριμένα, την 3η και την 4η αγωνιστική θα παίξει στην Ιεράπετρα (ΟΦΙ) και στον Κορυδαλλό (Προοδευτική), την 5η θα έχει ρεπό και την 6η θα ακολουθήσει μια νέα εκτός έδρας αποστολή στην έδρα του Αμπελακιακού. Μάλιστα την 7η αγωνιστική, που θα παίξει μετά από πολύ καιρό εντός έδρας, θα δώσει ένα πολύ δύσκολο ματς, αντιμετωπίζοντας τον Εθνικό.

Σε κάθε περίπτωση, στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ τονίζεται ότι παρά τη δυσκολία που παρουσιάζει το πρόγραμμα, η ομάδα έχει φέτος δυνατότητες και σε κάθε περίπτωση, αυτό θα προσπαθήσει να το αποδείξει στα παιχνίδια που την περιμένουν στο πρωτάθλημα, όσο εύκολα ή δύσκολα κι αν είναι… 

Estrella