“Πρόβα” για ΟΦΙ με ΣΥΝΚΑ

Χανιά | 19 Σεπτεμβρίου 2018, 20:27

Λίγες ημέρες πριν το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΙ (25/09, 16:30) στο Παγκρήτιο ο ΑΟΧ/Κισσαμικός προγραμμάτισε φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στα Περιβόλια.

Στο ματς που “κλείστηκε” για το Σάββατο (22/09, 17:30) ο Γιώργος Πετράκης ουσιαστικά θα κάνει δοκιμές εν όψει του πρώτου ματς για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το ρεπό της Τρίτης (18/09) οι ποδοσφαιριστές της χανιώτικης ομάδας επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης.

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Προοδευτική επανένταξη έπειτα από το ρεπό της Τρίτης (18/09) περιλάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης για την ομάδα μας, που πλέον προετοιμάζεται για το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦ Ιεράπετρας, το οποίο θα γίνει την επόμενη Τρίτη (25/09, 16:30) στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Όσον αφορά τη φυσική κατάσταση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις αερόβιας ικανότητας, ενώ το κυρίως μέρος περιλάμβανε υποομαδική και ομαδική τακτική. Στο πρόγραμμα δε συμμετείχε ο Καραγιάννης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα μείνει μερικές ημέρες ακόμη εκτός.

Το Σάββατο (22/09, 17:30) προγραμματίστηκε φιλικό παιχνίδι με το ΣΥΝΚΑ, στο γήπεδο Περιβολίων.

Estrella
/psiloritischania