Πρωτοτυπεί ο ΟΑΧ: Ανακοίνωσε συνεργασία με WILSON

Τένις | 15 Οκτωβρίου 2018, 18:43

Μια πρωτότυπη συνεργασία ανακοίνωσε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων. Αυτή αφορά την γνωστή, διεθνή εταιρεία αθλητικών ειδών WILSON.

Οπως κάνει γνωστό ο χανιώτικος Ομιλος, για το λόγο αυτό βρέθηκε στα Χανιά εκπρόσωπος της WILSON, ο Αντώνιος Θεοδώρου, επισφραγίζοντας την συνεργασία η οποία επιτεύχθηκε με τον έφορο του τμήματος τένις, Ξενοφώντα Τσιλιμιγκάκη. Η συνεργασία ΟΑΧ-WILSON είναι στο πλαίσιο των πολλών και σημαντικών αλλαγών που γίνονται το τελευταίο διάστημα στην Αντισφαίριση, η οποία δείχνει να περνά σε ένα άλλο πλέον επίπεδο.

OAX wILSON 3

Η σχετική ανακοίνωση από τον ΟΑΧ είναι η εξής:

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων ανακοινώνει πως στο πλαίσιο των σημαντικών αλλαγών που χαρακτηρίζουν το τμήμα τένις, προχωρά στην έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία αθλητικών ειδών WILSON.

Συγκεκριμένα η συμφωνία επισφραγίστηκε ανάμεσα στον έφορο του τμήματος τένις, κ. Ξενοφών Τσιλιμιγκάκη και τον εκπρόσωπο της WILSON, κ. Αντώνιο Θεοδώρου ο οποίος βρέθηκε για το λόγο αυτό στα Χανιά.

Η WILSON είναι μια καταξιωμένη διεθνής εταιρεία, η οποία εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τον όμιλο FAIS GROUP και ειδικεύεται μεταξύ άλλων στα προϊόντα που αφορούν το άθλημα του τένις. Πρόκειται για μια συνεργασία που αναβαθμίζει και πάνω απ’ όλα περικλείει με τιμή τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων.

Ωφελημένοι θα είναι πάνω απ’ όλα οι αθλητές του Ομίλου, που θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τα προνόμια αυτής της συνεργασίας, πρωτοπόρα σε επίπεδο Κρήτης.

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Θεοδώρου για την παρουσία του στα Χανιά.

JoyMachine

Rabona ad