Πρωταγωνιστής ο Βούρβαχης με χατ τρικ

Σφακιά ΑΣ Γαλατά | 8 Δεκεμβρίου 2019, 19:48

Στη δεύτερη σερί νίκη και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα έφτασαν τα Σφακιά που έκαναν νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του Γαλατά με σκορ 3-0.

Η ομάδα του Μανώλη Τζωρτζάκη ήταν ιδιαίτερα εύστοχη στο δεύτερο μέρος, αφού εκεί πέτυχε όλα της τα τέρματα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βούρβαχη που έκανε χατ τρικ.

Πιο συγκεκριμένα άνοιξε το σκορ στο 55′, διπλασίασε τα γκολ στο 80′ και ολοκλήρωσε το χατ τρικ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Από την άλλη και ο Γαλατάς θα μπορούσε να σκοράρει σε ένα σουτ του Ράντεβ στο 35′ το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι του Σφηνιαδάκη, ενώ ο γκολκίπερ των Σφακίων είπε ακόμα όχι σε σε νέο σουτ του Ράντεβ στο 60′ και ένα ακόμα του Κουφάκη στο 80′.

Διαιτητής: Ξενάκη
Βοηθοί: Χάμπας-Σακελλαρίδης

ΑΣ Γαλατάς (Νίκος Περδικάκης): Μαστορακης παπαδοκοκολακης γ φιωτακης λατινακης τσαφαρακης τσιγαρας κουτρουλης ραντεβ πατσουμαδακης κουφακης παπαδοκοκολακης αντ

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφηνιαδάκης, Γ. Χομπιτάκης, Μπολιώτης, Βούρβαχης, Γ. Τζωρτζάκης, Σφηνιάς, Μπαϊλάκης, Γλεντούσης (75′ Δεληγιαννάκης), Δουρουντούς (81′ Σοφούλης), Μ. Δουρουντάκης (54′ λ.τρ. Καγιαδάκης), Γ. Δουρουντάκης

 

 

 

 

 

Estrella

Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant

Rabona ad