Προτελευταία(;) παράσταση στα Περβόλια – Στις 7.30 με ΑΕΚ

Πλατανιάς | 15 Απριλίου 2018, 11:21

Την προτελευταία παράσταση στο γήπεδο Περιβολίων, με την προσδοκία φυσικά τα δεδομένα να αλλάξουν και να μην ισχύσει η ποινή του υποβιβασμού, δίνει απόψε ο Πλατανιάς. Αντίπαλος του, στις 7.30 το απόγευμα, η ΑΕΚ που προβάλει σαν… υποψήφια πρωταθλήτρια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το αξιοσημείωτο από αυτό το παιχνίδι είναι το έντονο ενδιαφέρον που καταγράφηκε όλες τις προηγούμενες ημέρες από τον κόσμο προκειμένου να βρεθεί στο γήπεδο κι έτσι σήμερα υπολογίζεται ότι 3.000 άτομα θα δώσει το παρών για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Η ΑΕΚ αποδείχτηκε “μαγνήτης”, κάτι φυσιολογικό από τη στιγμή που αν κερδίσει τον Πλατανιά θα κάνει το πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Τώρα, αγωνιστικά, είναι σαφές ότι ο Πλατανιάς δεν μπορεί να κοντράρει τη μεγάλη του αντίπαλο. Στόχος για τους παίκτες του Χατζηνικολάου είναι να αποδώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα και να αποτελέσουν έναν ισάξιο αντίπαλο για την ΑΕΚ. Συν τοις άλλοις όμως ο Πλατανιάς έχει πια και πολλές απουσίες. Μάλιστα σα να μην έφταναν οι αποχωρήσεις, εκτός δράσης γι’ αυτό το παιχνίδι έχει τεθεί και ο Καρυπίδης λόγω τραυματισμού.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ ναι μεν έχει κάποιες απουσίες, αλλά ήρθε… φουλ πυρ στα Χανιά για να παίξει αυτό το παιχνίδι, γνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία που παρουσιάζει. Μάλιστα, ανάμεσα στους παίκτες που θα αγωνιστούν αναμένεται να είναι και ο Γιώργος Γιακουμάκης που έρχεται για πρώτη φορά στα Περβόλια ως αντίπαλος του Πλατανιά.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Κουμπαράκης (Θράκης), βοηθοί οι Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής) και Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής) και 4ος διαιτητής ο Φουκάκης (Ηρακλείου).

Estrella