Προσπάθησε, αλλά έχασε η Νεάπολη

Γ' Εθνική 9 Μαρτίου 2019, 22:07

Η Νεάπολη είχε καλή παρουσία, όμως τελικά δεν απέφυγε την ήττα με 0-1 από την Προοδευτική στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 20η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ΑΕΝ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ, όμως ήταν άστοχη, σε αντίθεση με το σύλλογο του Κορυδαλλού, που ήταν πιο αποτελεσματικός και πήρε τελικά και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Στο 27’ ο Περάκης αστόχησε από πλεονεκτική θέση και τρία λεπτά αργότερα ο Ξυγκάκης ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 0-1. Στο 62’ ο Χιλάι είχε τη σημαντικότερη φάση για τους Λασιθιώτες να ισοφαρίσει, αλλά ο Κουτσοποδιώτης έδιωξε πάνω από τη γραμμή.

Διαιτητής: Μανδαλενάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Α. Δασκαλάκης – Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

Νεάπολη: Σταυριανουδάκης, Χιλάι (74’ Βασιλόπουλος), Νάνο, Ζανταλής, Χριστάκης (83’ Ρογδάκης), Βλαχάκης, Κωσταντίνου, Ταβλαδωράκης, Τσακάνι, Νοκάι (84’ Γιωργ. Φαϊτάκης), Περάκης (61’ Γιαν. Φαϊτάκης).

Προοδευτική: Μπαντίκος, Καρδάρης, Χουστουλάκης, Γουΐλι (88’ Βασιλάκης), Κουτσοποδιώτης, Σταθουλόπουλος, Χρήστου (69’ Γκόκα), Ξυγκάκης, Βλάχος (81’ Θωμάς), Ντάλας, Σαραντόπουλος (54’ Τζέκος).

Mikel Chania Delivery