Προσθήκη Μαυρομιχάλη κάτω από τα γκολπόστ

Παλαιόχωρα | 14 Ιουλ 2018, 23:32

Μια νέα μεταγραφή ανακοίνωσε η Παλαιόχωρα, αποκτώντας συγκεκριμένα τερματοφύλακα. Πρόκειται για τον 23χρονο (20/11/95) Μπάμπη Μαυρομιχάλη, που την περασμένη χρονιά βρέθηκε σε δυο ομάδες Γ’ Εθνικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η μία ήταν η ΑΠΕ Λαγκαδά όπου στο πρώτο μισό της σεζόν συνεργάστηκε με τον προπονητή που θα βρει στην Παλαιόχωρα, τον Αστέριο Θέμελη. Εκεί ο Μαυρομιχάλης έπαιξε σε 7 ματς, ενώ από το Γενάρη και μετά συνέχισε στον Μακεδονικό όπου είχε μία συμμετοχή.

Η προσθήκη του Μαυρομιχάλη γίνεται επειδή “χάλασε” η μεταγραφή ενός άλλου τερματοφύλακα, του Τάσου Σταυρίδη που είχε συμφωνηθεί να παραχωρηθεί δανεικός από τη Νίκη Μεσημερίου, «με υπαιτιότητα του σωματείου στο οποίο ανήκει», τονίζει μάλιστα στην ανακοίνωση της η Παλαιόχωρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση γι’ αυτή τη μεταγραφή είναι η εξής:

«Μετά την εμπλοκή που υπήρξε στην υπόθεση Σταυρίδη με υπαιτιότητα του σωματείου στο οποίο ανήκει η διοίκηση και ο προπονητής μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασία μας με τον 23χρονο τερματοφύλακα Μαυρομιχάλη Μπάμπη που αγωνιζόταν στην ομάδα του Μακεδονικού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας!!!».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad