Προς πώληση ο Ενσικουλού; Εντείνονται οι φήμες

Πλατανιάς | 8 Ιανουαρίου 2018, 21:10

Εντείνεται η φημολογία τα τελευταία 24ωρα ότι είναι υπαρκτό το θέμα της πώλησης από τον Πλατανιά του Κλαρκ Ενσικουλού σε ομάδα, μάλλον, του εξωτερικού. Απ' ό,τι φαίνεται οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ σημαντικές για το μέλλον του ποδοσφαιριστή στους "ερυθρολεύκους".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του δημοσιεύματος από τη γαλλική εφημερίδα “Εquipe”, ο Ενσικουλού ενδιαφέρει την Τουλούζ, ομάδα που αυτή τη στιγμή δίνει μάχη για να παραμείνει στην Α’ κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος (Σαμπιονά). Επίσης, στο ίδιο ρεπορτάζ έχουν σημειωθεί και άλλες ομάδες, οι Βάρεγκεμ και Μουσκρόν από το Βέλγιο, καθώς και η αγγλική Μπόλτον.

Το θέμα είναι τι θα κάνει λοιπόν ο Πλατανιάς και ειδικότερα στην περίπτωση που του προσφερθούν 300.000 ευρώ ή και περισσότερα χρήματα. Η λογική λέει ότι ο Πλατανιάς θα μπορούσε να πουλήσει τον Ενσικουλού, ο οποίος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ήταν ίσως ο παίκτης που ξεχώρισε, αφού έδειξε πολύ δραστήριος (μετά βέβαια τον Κλιάιτς που ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του).

Βάσει των πληροφοριών που έχουμε στη διάθεσή μας, ο Πλατανιάς πρέπει να έχει πρόταση για τον Ενσικουλού και τέλος πάντων τη “συζητάει”.

Estrella