Προς Μεγ. Δευτέρα στην Τρίπολη

Πλατανιάς | 26 Μαρτίου 2018, 21:16

Τη Μεγάλη Δευτέρα όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί για τον Πλατανιά το παιχνίδι στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, το πρώτο μετά την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αυτό, φυσικά, μένει να πιστοποιηθεί και επισήμως, εντούτοις οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πλατανιάς θα βρεθεί στο ξεκίνημα της Μεγαλοβδομάδας στην Πελοπόννησο προκειμένου να δώσει τον αγώνα που είναι στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ετσι, ενδιαφέρον αποκτά πλέον το αγωνιστικό σκέλος για τον Πλατανιά, οι παίκτες του οποίου όπως φαίνεται δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από αγωνιστικής πλευράς κι αυτό γιατί τρεις συγκεκριμένα ακολούθησαν στην προπόνηση της Δευτέρας ατομικό, έχοντας προβλήματα με τραυματισμούς. Ανάμεσά τους και ο Πλιάτσικας που είναι εδώ και καιρό απών, ενώ από εκεί και πέρα, απόντες από το κανονικό πρόγραμμα ήταν και οι Κασάλιτσα – Ντουαλά.

Η σχετική ενημέρωση από τον Πλατανιά είναι η εξής:

Επειτα από το σημερινό (26/3) διοικητικό συμβούλιο της Super League Σουρωτή οι 16 ΠΑΕ, συμφώνησαν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, απόφαση την οποία κοινοποίησαν και στον υφυπουργό αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη.

Στην περίπτωση που ο κ.Βασιλειάδης ανάψει το πράσινο φως και υπάρξει κανονικά σέντρα το ερχόμενο σαββατοκύριακο (31/3 – 1/4), η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, η οποία είχε αναβληθεί.

Η προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεκίνησε ουσιαστικά από σήμερα με τον κ. Χατζηνικολάου να δίνει έμφαση στα παιχνίδια κατοχής με στόχο τη μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα.

Ατομικό πρόβλημα ακολούθησαν οι Κασάλιτσα, Πλιάτσικας και Ντουαλά, ενώ θεραπεία έκανε ο Σάαντο που έχει υποστεί διάστρεμμα.

 

Estrella
Auto KCS