Προς… θυσία η Φούτμπολ Λιγκ για τη “νέα” Σούπερ Λιγκ!

Football League 3 Αυγούστου 2018, 14:58

Προς επίλυση βρίσκεται το ζήτημα της αναδιάρθρωσης της Σούπερ Λιγκ, για το οποίο ωστόσο φαίνεται ότι η Φούτμπολ Λιγκ θα μπορούσε να υποστεί… θυσία.

Ποια είναι αυτή; Σύμφωνα με την σημερινή “Live Sport”, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και η Σούπερ Λιγκ έχουν συμφωνήσει έτσι ώστε από το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει να πέσουν τρεις ομάδες στη Φούτμπολ Λιγκ και στον αντίποδα να ανέβει μία στη Σούπερ Λιγκ. Αυτό συνεπάγεται εν ολίγοις ότι πέραν της πρωταθλήτριας ομάδας, δεν θα ανέβει καμία άλλη στη “μεγάλη” κατηγορία. Φυσικά, μένει να φανεί η αντίδραση της “μικρότερης” Φούτμπολ Λιγκ, όταν μάλιστα την Τετάρτη που πέρασε προηγήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο και εκεί εκφράστηκε η άποψη να μην είναι διαπραγματεύσιμο ότι στην Σούπερ Λιγκ να ανεβαίνει εκτός του πρωταθλητή και ο δευτεραθλητής…

Από εκεί και πέρα, η είδηση φυσικά που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα, δεν είναι άλλη από το ότι ο κ. Βασιλειάδης γίνεται γνωστό πως έχει αποδεχθεί την πρόταση του Συνεταιρισμού έτσι ώστε το νέο πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 14 ομάδες, ωστόσο η πίτα με τα χρήματα δεν θα μεγαλώσει ανάλογα, αλλά αυτά που ήταν να μοιραστούν οι 12, θα μοιραστούν πλέον οι 14.

Χρήματα επίσης θα λάβει και το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και συγκεκριμένα οι ΠΑΕ της κατηγορίας και όπως φαίνεται, με δεδομένο ότι και η Σούπερ Λιγκ θα υποστεί αλλαγές για να περάσει αυτό το σχέδιο, είναι πολύ δύσκολο να περάσει η επιθυμία της Φούτμπολ Λιγκ για δύο ομάδες που θ’ ανεβαίνουν. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει αντίστοιχα να υποβιβάζονται τέσσερις, κάτι που η Σούπερ Λιγκ δεν δείχνει να το διαπραγματεύεται.

Απομένουν οι τελικές αποφάσεις και επί της ουσίας οι ανακοινώσεις, όταν την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένα Γενική Συνέλευση και Δ.Σ. στη Σούπερ Λιγκ…

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad