Προς Διαιτητικό ο ΠΑΟΚ: «Θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτουμε»

Super League 1 23 Απριλίου 2018, 17:55

Ερχεται η πρώτη αντίδραση από την πλευρά του ΠΑΟΚ μετά την απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων για την απόρριψη της έφεσης, γεγονός που ουσιαστικά κατακυρώνει το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως αφήνεται να εννοηθεί, ο ΠΑΟΚ θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο («θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτουμε»), οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει ένας τρίτος κύκλος για ό,τι αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ είναι η εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την απογοήτευσή της για το γεγονός πως ο στοχευμένος επικοινωνιακός τραμπουκισμός δυστυχώς υπερίσχυσε και του δικαίου και του ηθικού. Η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα στερείται συνολικά 9 βαθμούς για να στήσουν άλλοι επικοινωνιακές φιέστες…

Η Επιτροπή Εφέσεων, εντελώς απροστάτευτη από τους πολιτικούς προϊσταμένους της, Υπουργούς Δικαιοσύνης και Αθλητισμού, δεν ξέφυγε από την παγίδα να δικάσει σκεπτόμενη “πολιτικά” και όχι με βάση τα πραγματικά περιστατικά.

Η ασυλία που παρέχεται με τέτοιου είδους αποφάσεις σε διαιτητές και ομάδες άλλα να πράττουν, άλλα να λένε και άλλα να εννοούν, είναι ένα δεδικασμένο που θα το βρουν όλοι μπροστά τους.

Θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτουμε». 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania