Προπόνηση στην… παραλία! (pics)

Χανιά | 17 Σεπτεμβρίου 2018, 12:43

Ιδιαίτερη ήταν η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (17/09) στο Πόρτο Χέλι για τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ/Κισσαμικού, μία ημέρα μετά την πρόκριση απέναντι στην Ερμιονίδα.

Το γεγονός ότι δεν υπήρχε στην περιοχή γήπεδο που να καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας οδήγησε το προπονητικό τιμ στην απόφαση να γίνει η προπόνηση στην παραλία του ξενοδοχείου όπου έχει καταλύσει η αποστολή.

Έτσι, επί… άμμου αντί για χόρτου οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς Κυπέλλου έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι δούλεψαν στις ασκήσεις δύναμης και ισορροπίας.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Μία ιδιαίτερη προπόνηση περιλάμβανε το πρωινό πρόγραμμα της Δευτέρας (17/09) για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μετά την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Λόγω του γεγονότος ότι δεν υπήρχε γήπεδο που να καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας μας στην περιοχή, η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην παραλία του ξενοδοχείου που κατέλυσε η αποστολή στο Πόρτο Χέλι.

Όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στην Ερμιονίδα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις δύναμης και ισορροπίας.

Το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση με προορισμό τον Πειραιά, απ’ όπου το βράδυ ακτοπλοϊκώς η αποστολή της ομάδας μας θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τα Χανιά.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad