Προπόνηση με δύο απόντες

Χανιά | 3 Μαρτίου 2019, 17:32

Μετά τον θρίαμβο στον Βόλο ο ΑΟΧ/Κισσαμικός επέστρεψε το πρωί της Κυριακής (03/03) στα Χανιά και ήδη έχει στρέψει την προσοχή του στο τοπικό ντέρμπι με τον Πλατανιά (07/03, 17:00). 

planakis

Στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη για την προπόνηση της Κυριακής δε βρίσκονταν ο τραυματίας Ζιούλης, που παρέμεινε μετά το ματς στον Βόλο για περαιτέρω εξετάσεις για τον τραυματισμό του στα πλευρά, αλλά και ο Καραγιάννης, που λόγω ασθένειας έμεινε εκτός 18άδας. 

Το πρόγραμμα είχε αποθεραπεία για όσους παίκτες έπαιξαν βασικοί και τελειώματα φάσεων και αγωνιστικά παιχνίδια για τους υπόλοιπους παίκτες. 

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Το πρωί της Κυριακής (03/03) με το πλοίο Ελυρος της ΑΝΕΚ LINES επέστρεψε στη βάση της η ομάδα μας μετά τον θρίαμβο στην έδρα του πρωτοπόρου Βόλου ΝΠΣ. 

Το μυαλό όλων πλέον βρίσκεται στο παιχνίδι της Πέμπτης (07/03, 17:00) με τον Πλατανιά, για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε προπόνηση, με τους βασικούς να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας. Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε τελειώματα φάσεων και αγωνιστικά παιχνίδια. 

Από την προπόνηση απουσίαζαν ο Ζιούλης, που υπενθυμίζεται ότι παράμεινε στο νοσοκομείο Βόλου για περαιτέρω εξετάσεις μετά τον τραυματισμό του στα πλευρά, αλλά και ο Καραγιάννης, λόγω ασθένειας που τον κράτησε εκτός 18άδας και στον αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ.

 

karta antonis garden
/psiloritischania