Προπονήθηκαν στο Παγκρήτιο Στάδιο τα 11 “Χανιωτάκια”

Μικτές Ομάδες | 1 Μαρτίου 2019, 15:41

Στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου, βρέθηκαν στην Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου οι 11 Χανιώτες ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΧ στην Προεπιλογή της Εθνικής Κ15.

Ολα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητες τους υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού Προπονητή, Θοδωρή Ελευθεριάδη. Στην κεντρική φωτ. διακρίνονται οι πέντε παίκτες από την Κ14 της Μικτής της ΕΠΣΧ. Αυτοί είναι οι Λαδάς Άγγελος (ΣΥΝΚΑ), Πλανάκης Εμμανουήλ (Πλατανιάς), Μπραουδάκης Ιωάννης (Πλατανιάς), Φούσα Μπρίσλι (ΣΥΝΚΑ) και Πενταράκης Μιχαήλ (Πανακρωτηριακός).

Κάτω οι έξι ποδοσφαιριστές από την Κ16, Μυφτάρι Κλέιντι (Σπάθα), Πατελάκης Ευάγγελος (ΑΠ Σούδας), Μπερικάκης Μιχάλης (Κορωνίδα), Αθανασάκης Ιωάννης (Παγχανιακός/ΔΑΑΟχ), Νικολιουδάκης Γεώργιος (Κρ. Αστέρας) και Ταγιάρι Κωστίκας (Πλατανιάς).

ethniki k15 xaniotakia.jpg1

H ανακοίνωση της ΕΠΣΧ:

Πραγματοποιήθηκε χτες , Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, με μεγάλη επιτυχία, στο Παγκρήτιο Στάδιο, η προπόνηση – Προεπιλογή Εθνικών Ομάδων Κ16 και Κ14 υπό το βλεμμα του Ομοσπονδιακού Προπονητή Εθνικής Ομάδας K15 , κ. Ελευθεριάδη Θεόδωρου, καθώς και του τεχνικού τιμ. Τα παιδιά των αντιπροσωπευτικών μας ομάδων έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό με τήρηση του ευ αγωνίζεσθαι . Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική πορεία και εκπλήρωση των στόχων τους!

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana