Προκλήσεις για ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και Παλαιόχωρα

Γ' Εθνική 18 Νοεμβρίου 2018, 11:14

Δύο σημαντικές προκλήσεις περιμένουν ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και Παλαιόχωρα. Κοινό χαρακτηριστικό για τις δυο ομάδες είναι ότι διατηρούν το αήττητο τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και θέλουν να το διευρύνουν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η μεν ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ αγωνίζεται στο Γάλλο απέναντι στην Επισκοπή, η δε Παλαιόχωρα φιλοξενεί στην Κάντανο τον πρωτοπόρο ΟΦΙ. Πρόκειται για δύο παιχνίδια αρκετά δύσκολα για τις χανιώτικες ομάδες, που θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν για να καταφέρουν να φτάσουν στην κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος.

Η ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

Μετά από δύο εντυπωσιακές εκτός έδρας νίκες, η Παλαιόχωρα επιστρέφει στην έδρα της για να παίξει απέναντι στον ΟΦΙ. Το συγκρότημα του Αστέριου Θέμελη δεν έχει καταφέρει ακόμα να “χαμογελάσει” στην Κάντανο, ενώ το ματς κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρείται.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Σταυρουλάκης, με βοηθούς τους Δασκαλομαρκάκη (Ρεθύμνου) και Σκουτά (Χαλκιδικής).

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Δύο από τις πιο σοβαρές ομάδες του πρωταθλήματος αγωνίζονται μεταξύ τους στο ΔΑΚ Γάλλου. Η Επισκοπή φιλοξενεί την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, σε ένα παιχνίδι που δεν φαίνεται να “χωρούν” προγνωστικά. Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ προέρχεται από την πολύ μεγάλη νίκη επί του Εθνικού, ενώ η Επισκοπή είχε αποσπάσει την ισοπαλία επί του ΠΟΑ την περασμένη εβδομάδα.

Το διαιτητικό τρίο είναι από το Ηράκλειο, με τον Πατεμτζή να διευθύνει το ματς, ενώ βοηθοί του έχουν οριστεί οι Δρακουλάκης και Τσαμπουράκης.

Και τα δύο παιχνίδια έχουν ώρα έναρξης τις 15:00.

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad