Προβληματισμός για τον αποκλεισμό

Πλατανιάς | 17 Σεπτεμβρίου 2018, 13:00

Προβληματισμός. Αυτό είναι το στοιχείο που επικρατεί στο στρατόπεδο του Πλατανιά μετά τον αποκλεισμό - σοκ από τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας από μια ομάδα Γ’ Εθνικής, τον Αρη Αβάτου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Δυστυχώς για τον Πλατανιά, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πέντε ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ που έπεσαν “θύματα” έκπληξης στους αγώνες που έδωσαν, μένοντας εκτός συνέχειας στη διοργάνωση. Σίγουρα, ενώ στις τάξεις του Πλατανιά ήταν υποψιασμένοι και περίμεναν έναν αντίπαλο ενθουσιώδη και παθιασμένο, έχοντας κίνητρο να παίξει όσο το δυνατόν καλύτερα απέναντι σε μια ομάδα που ήταν για έξι χρόνια στη Σούπερ Λιγκ, το μοιραίο τελικά δεν απετράπη.

Επίσης, είναι γεγονός ότι οι προσδοκίες για το ξεκίνημα του νέου Πλατανιά ήταν για κάτι καλύτερο. Στον αντίποδα, η ομάδα του Πάουλο Κάμπος βρέθηκε να μένει πίσω στο σκορ στο α’ ημίχρονο και να περνά αρκετός χρόνος μέχρι να ισοφαρίσει. Εν τέλει, δεν βρήκε ένα δεύτερο γκολ για να φτάσει στην ισοφάριση κι έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και ακόμα χειρότερα στα πέναλτι, όπου ως γνωστόν, σε αυτή τη διαδικασία κερδίζει η πιο τυχερή ομάδα.

Ο Πλατανιάς θέλοντας και μη πρέπει να κοιτάξει μπροστά, άλλωστε το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ ήταν και παραμένει ο βασικός στόχος. Από την άλλη, θα είναι ψέματα να γραφτεί ότι ο Πλατανιάς δεν ήθελε την πρόκριση, όπου άλλωστε θα είχε και έσοδα από τα εισιτήρια, φιλοξενώντας ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ στα Περβόλια.

Τέλος, όχι ότι αποτελεί δικαιολογία για την εμφάνιση του Πλατανιά, αλλά θα πρέπει να τονιστεί πρώτον ότι είναι μια ολοκαίνουργια ομάδα η οποία στήθηκε αυτό το καλοκαίρι και δεύτερον απουσίαζαν δύο μονάδες, πάνω στους οποίους έχει “χτιστεί” και ποντάρει πολλά για τη συνέχεια της σεζόν και αυτοί είναι οι Βόσνιοι, Μάικιτς και Λάζιτς.

Estrella