Πρεμιέρα στις 27/10 σύμφωνα με τον Αήττητο Σπάτων

Πλατανιάς | 20 Οκτωβρίου 2018, 10:39

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου ενδέχεται να είναι η μέρα που θα ξεκινήσει ο Πλατανιάς τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Τούτο προκύπτει από την ενημέρωση που παρουσιάζει ο Αήττητος Σπάτων, καθώς σημειώνεται ότι «εκτός απροόπτου» το παιχνίδι θα γίνει την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου στην ενημέρωση της κάνει αναφορά στο πρόγραμμα που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα, όπου και τονίζεται η δυσκολία που παρουσιάζει λόγω του ότι ακολουθούν μετά δύο μαζεμένα παιχνίδια με Αρη στο Κύπελλο Ελλάδος και Ηρόδοτο στην Αλικαρνασσό.

«Η έναρξη του φετινού πρωταθλήματος ξεκινάει με τον Αήττητο να έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα και το έχει γιατί ανάμεσα των δύο πρώτων αγωνιστικών έχει και τον αγώνα κυπέλλου με τον Αρη στην Θεσσαλονίκη δηλαδή 3 αγώνες σε 8 ημέρες. Αναλυτικά έχουμε εκτός απροόπτου πάντα, εκτός στις 27/10 /2018 τον αγώνα με τον Πλατανιά, 31/10 /2018 τον αγώνα κυπέλλου με τον Αρη και 3-4 ημέρες πάλι στην Κρήτη για τον αγώνα με τον Ηρόδοτο. Οπως καταλαβαίνει ο καθένας μας για πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα αυτό το πρόγραμμα είναι μια μικρή ανηφόρα και καλούνται όλοι να πάρουν τα πιο θετικά αποτελέσματα», σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην ενημέρωση του πρώτου αντιπάλου του Πλατανιά για φέτος.

Με βάση τα παραπάνω, μένει να αποδειχτεί, λοιπόν, από τους ορισμούς που αναμένονται από την Φούτμπολ Λιγκ εάν πράγματι ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί τον Αήττητο Σπάτων στην πρεμιέρα, το άλλο Σάββατο 27 Οκτωβρίου.

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad