“Πρασίνισε” το Βουζουνεράκειο, αλλά…

Γ' Εθνική 21 Σεπτεμβρίου 2018, 10:26

"Πρασίνισε" το Βουζουνεράκειο Στάδιο, μετά τις εργασίες που ξεκίνησαν τέλη Ιουλίου, αλλά ακόμη ο ΟΦ Ιεράπετρας δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Έτσι, όπως και στο ματς με τον Καραϊσκάκη, θα έχει ως έδρα απέναντι στον ΑΟΧ/Κισσαμικό το Παγκρήτιο Στάδιο.

Με ανακοίνωσή της η ομάδα τονίζει το γεγονός ότι με τη “μετακόμιση” στο Ηράκλειο δε χάνει μόνο τη δύναμη του κόσμου της αλλά και έχει μεγάλη οικονομική επιβάρυνση.

Αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΙ αναφέρονται τα εξής:

Πρασίνισε επιτέλους το Βουζουνεράκειο. Τοποθετήθηκε το καινούργιο χόρτο και τώρα πρέπει να περιμένουνε πότε θα είναι έτοιμο να  πατηθεί… Το ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει δυστυχώς μόνο εν μέρει. Γιατί φυσικά θα ήταν χειρότερα τα πράγματα αν το χόρτο αυτό δεν θα το βλέπαμε ποτέ. Θα ήταν όμως πολύ καλύτερα τα πράγματα αν το χόρτο αυτό είχε τοποθετηθεί στην ώρα του.

Διότι και η προετοιμασία του ΟΦΙ θα γινόταν σε τελείως διαφορετικές συνθήκες αλλά προπάντων ο ΟΦΙ θα είχε την έδρα του στους αγώνες που δίνει τώρα για το κύπελλο Ελλάδος αλλά και για το πρωτάθλημα που αρχίζει σε μία εβδομάδα. Την άλλη εβδομάδα ο ΟΦΙ παίζει σπουδαίο αγώνα με τον ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ για το κύπελλο Ελλάδος μεσοβδόμαδα.

Πόσοι μπορούν να πάνε Τρίτη απόγευμα στο Ηράκλειο;

Πόσοι θα πήγαιναν στο Βουζουνεράκειο. Αυτοί οι αγώνες, όπως και αυτός με τον Καραϊσκάκη είναι αγώνες κράχτες όπου ο ΟΦΙ θα είχε σημαντικό όφελος στοΒουζουνεράκειο, ενώ στο πανάκριβο Παγκρήτιο μπαίνει μέσα οικονομικά. Αγωνιστικά δε ευχόμαστε να μην μας στοιχίσει, ειδικά στο πρωτάθλημα, η απουσία του απόρθητου εδώ και τέσσερα χρόνια Βουζουνεράκειου.

Τέλος πάντων. Ας επανέλθουμε στο ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.

 

Estrella