Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις της ΕΠΣ Χανίων

Γενικά Θέματα - Τοπικό 29 Αυγούστου 2018, 19:13

Ολοκληρώθηκαν οι κληρώσεις σε Α' και Β' ΕΠΣΧ και Κύπελλο Χανίων στο ξενοδοχείο Avra Imperial στο Κολυμπάρι, με το athlitiko να σας μετέφερε ζωντανά τη διαδικασία. Δείτε πώς εξελίχθηκε το live.

Στην Α’ Κατηγορία οι ομάδες φέτος θα είναι 18, με σκοπό τη σεζόν 2019-2020 να μειωθούν σε 16. Οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας είναι οι εξής: ΑΕ Κυδωνίας, Απόλλων, Άπτερα, Άρης Σούδας, Γρανίτης, Δάφνη, Δόξα Παχιανών, Ηρακλής Νεροκούρου, Θύελλα Καλάθενων, Ίκαρος Μουρνιών, Κορωνίδα, Κρ. Αστέρας, Μινώταυρος, Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ, Πανακρωτηριακός, Ποσειδών Καμισιανών Ραπανιανών, Σπάθα, Τιτάν.

Όσον αφορά τη Β’ Κατηγορία το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί και φέτος με 16 ομάδες, που είναι οι εξής: Άμιλλα, ΑΠ Σούδας, Άρης Βουκολιών, Ασπίδα Ναυστάθμου, Αστέρας Μανολιόπουλου, Αστέρας Χαλέπας, Ήφαιστος Χανίων, Θησέας, Ιδομενέας, Κεραμειά, Νέος Σαμψών, Πέργαμος, Ποσειδώνας Τσικαλαριών, Ροδωπού, Υρτακίνα, Χάλης.

Τέλος, στο Κύπελλο Χανίων συμμετέχουν υποχρεωτικά οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, Παλαιόχωρα και ΣΥΝΚΑ, οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας, ενώ προαιρετική είναι η συμμετοχή των ομάδων Β’ και Γ’ Κατηγορίας, αλλά και των ερασιτεχνικών ομάδων που ίδρυσαν ΠΑΕ. 

19:34 Καλησπέρα σας από το ξενοδοχείο AVRA IMPERIAL όπου θα καταγράψουμε βήμα – βήμα την κλήρωση σε Α’ και Β’ ΕΠΣΧ και Κύπελλο Χανίων. Αυτή τη στιγμή συνεχίζουν να καταφθάνουν οι παράγοντες των ομάδων στην αίθουσα όπου θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις. 

19:44 Σε λίγα λεπτά θα ξεκινήσει η διαδικασία. Ηδη ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ, Κώστας Κωνσταντινίδης, έχει ανέβει στο βήμα.

19:46 Αρχίζουν και γεμίζουν και τα τραπέζια με τους παράγοντες των ομάδων. Σε ένα… ποδοσφαιρικό στέκι έχει μετατραπεί η αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου AVRA. Τώρα κατέφθασε και ο πρόεδρος του ΑΟΧ/Κισσαμικού, Αντώνης Ροκάκης. 

19:51 Τώρα ανακοινώθηκε ότι οι κληρώσεις θα ξεκινήσουν σε 5′ από τώρα. 

19:54 Ξεκίνησε η διαδικασία, με τον κ. Κωνσταντινίδη ν’ απευθύνει καλωσόρισμα σε όλες τις ομάδες.

19:57 Παρών στην κλήρωση ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης.

19:59 Συνεχίζεται ο χαιρετισμός από τον κ. Κωνσταντινίδη.

20:03 Οι κληρώσεις θα ξεκινήσουν με το Κύπελλο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν η Α’ και η Β’ κατηγορία. 

IMG 6364

IMG 6367

IMG 6373

IMG 6387

Mixailidis 3

20:10 Παραθέτουμε κάποιες φωτογραφίες από την κλήρωση.

20:12 Ξεκινά η κλήρωση μετά την 15λεπτη σχεδόν ομιλία του προέδρου της ΕΠΣΧ, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις προκηρύξεις των διοργανώσεων.

20:14 27 ομάδες μπαίνουν στην κλήρωση για το φετινό Κύπελλο ΕΠΣΧ. Τώρα γυρίζουν τα μπαλάκια. Περιμένουμε τα πρώτα ζευγάρια.

20:22 Χωρίς αγώνα στη β’ φάση συνεχίζουν οι εξής 5 ομάδες: Αρης Σούδας, Παλαιόχωρα, Νέος Κισσαμικός, Αμιλλα και Ιδομενέας. Θα πραγματοποιηθούν 11 αγώνες (22 ομάδες).

20:24 Ακολουθεί ο καταρτισμός των ζευγαριών. Πρώτο ζευγάρι, Ποσειδών Καμ./Ραπ.-Σπάθα. Δεύτερο ζευγάρι: Τιτάν-Μινώταυρος. Τρίτο ζευγάρι ανάμεσα σε Γρανίτη-Ηφαιστο. Συνέχεια στην κλήρωση: Απόλλων-Απτερα, Υρτακίνα-Θησέας, Ηρακλής Νερ.-Κρητικός Αστέρας, Χάλης-Α.Ε. Κυδωνίας, Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ-Πανακρωτηριακός, Δάφνη-Κορωνίδα, Δόξα Παχ.-Ικαρος Μ. και τελευταίο ζευγάρι ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ-Θύελλα Καλ.

20:29 Ολοκληρώθηκε, λοιπόν, η κλήρωση (για την α’ φάση) στο Κύπελλο. Τώρα ακολουθεί η κλήρωση για την β’ φάση. Στη β’ φάση λοιπόν θα παίξουν, καταρχήν, Παλαιόχωρα-Αμιλλα. Στη συνέχεια θα έχουμε το πλήρες πρόγραμμα όπως θα δοθεί από την ΕΠΣΧ.

20:43 Η κλήρωση στο Κύπελλο ολοκληρώθηκε. Θα ακολουθήσουν για τα δύο πρωταθλήματα, ξεκινώντας από την Α’ ΕΠΣΧ.

20:45 Εδώ και μερικά λεπτά έχει καταφθάσει στην κλήρωση και ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας. Ξεκίνησε η κλήρωση για την Α’ κατηγορία.

20:50 Αμεσα θα έχουμε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής. Ακολουθεί η κλήρωση της Β’ ΕΠΣΧ. Μοιράστηκαν οι αριθμοί και για τις ομάδες της Β’ κατηγορίας. Αναμένεται το πρόγραμμα των δυο πρωταθλημάτων, το οποίο θα δοθεί σε μερικά λεπτά στους παράγοντες των ομάδων.

21:00 Οι κληρώσεις ολοκληρώθηκαν. Θα επανέλθουμε εντός ολίγου με ρεπορτάζ για τα προγράμματα των πρωταθλημάτων.  

karta antonis garden

Rabona ad