Πουρσανίδης: Η τιμωρία είναι άδικη

Super League 1 5 Μαρτίου 2019, 21:23

Ο Ηλίας Πουρσανίδης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΟΦΗ, την οποία χαρακτήρισε άδικη, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μπορεί ν’ ανατραπεί.

planakis

Ο γενικός διευθυντής της ηρακλειώτικης ΠΑΕ επεσήμανε πως η ομάδα βρίσκεται σίγουρα σε δύσκολη θέση, αλλά πρόσθεσε ότι άπαντες πρέπει να μείνουν ψύχραιμοι και ενωμένοι στην προσπάθεια για δικαίωση του Ομίλου.

Αναλυτικά είπε: «Ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για μας. Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια απόφαση. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι είναι τελεσίδικη. Έχει, ήδη, ξεκινήσει η οργάνωση για το τι θα πούμε στην έφεση. Οπότε υπάρχουν ελπίδες ότι θ’ ανατραπεί.

Υπάρχει χρόνος να διορθωθούν πράγματα και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Το άσχημο για μας είναι ότι θέλουμε να δείχνουμε άλλο πρόσωπο και είμαστε κάτι διαφορετικό. Και είναι πολύ δύσκολο να μιλάμε για κάτι τέτοιο.

Ξαφνικά αναφερόμαστε σε πράγματα που είναι εντελώς έξω από μας. Και αυτό μας κάνει να νιώθουμε άβολα. Γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε τι κάνουμε και τι λέμε για να μην δημιουργήσουμε μεγαλύτερο κακό.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ υποστηρίζει ότι η τιμωρία είναι άδικη και θα κάνει ό,τι μπορεί για να δικαιωθεί. Η έφεση ετοιμάζεται και θα κατατεθεί μέχρι την Παρασκευή. Το είδαμε θετικά ότι η απόφαση βγήκε γρήγορα.

Θέλουμε να τελειώνει όλα αυτό γρήγορα και να μην σέρνεται άλλο η ομάδα. Αυτό που συμβαίνει και ό.τι γράφονται, είναι ό.τι χειρότερο για το όνομα του ΟΦΗ. Θέλουμε να τελειώσει άμεσα.

Αυτό που οργανώνεται στον ΟΦΗ είναι πολύ καλό και δεν πρέπει να μπούνε δίπλα του σκιές και παρασκήνια. Δε θα κατηγορήσουμε ανθρώπους, ούτε θα μπούμε σε άλλους χώρους για να δικαιωθούμε.

Ο κ. Μπούσης θα είναι εδώ κοντά μας τις επόμενες ημέρες και ίσως τοποθετηθεί και ο ίδιος. Σκέφτομαι αισιόδοξα και ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτό που γίνεται εδώ δεν πρέπει να το σταματήσει κανείς.

Καταλαβαίνω την πίκρα του κόσμου, όμως πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Οι αντιδράσεις του πρέπει να είναι κόσμιες, όπως είναι και ο ΟΦΗ. Είναι δύσκολη στιγμή για όλους. Αλλά πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και ενωμένοι.

Υπάρχουν πολλά τηλεφωνήματα απ’ όλη την Ελλάδα από ανθρώπους που έχουν υγεία μέσα τους και αγαπάνε το ποδόσφαιρο που μας λένε ότι δεν είναι ωραίο αυτό που γίνεται στον ΟΦΗ. Και αυτό μας δίνει μια πρώτη ικανοποίηση. Πρέπει αυτό που συμβαίνει να το γυρίσουμε υπέρ μας. Ακόμη και αν δεν τα καταφέρουμε, πάντως, να μείνουμε στην κατηγορία, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο, θα επιστρέψουμε, γιατί είμαστε υγιείς».

karta antonis garden
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania