Ποντίκας: Νίκη ψυχολογίας μετά την ήττα στο ντέρμπι

Τιτάν | 16 Ιανουαρίου 2018, 22:14

Ακόμα δύο τέρματα σημείωσε για λογαριασμό του Τιτάνα ο Νίκος Ποντίκας απέναντι στον Θησέα, με τα οποία έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του με 2-0, το περασμένο Σάββατο (13/1).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μία νίκη που όπως χαρακτήρισε και ο ίδιος στο athlitiko ήταν πολύ σημαντική για την ψυχολογία της ομάδας του μετά την ήττα στο ντέρμπι από τα Άπτερα. Μάλιστα ο ίδιος έφτασε τα οκτώ τέρματα στο πρωτάθλημα και δείχνει να ηγείται πλέον στην επίθεση του Τιτάνα μετά τον τραυματισμό του Κώστα Χατζηγρηγορίου στο ντέρμπι. Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την άμεση επιστροφή στις νίκες απέναντι στον Θησέα, μετά την ήττα στο ντέρμπι:

Η ομάδα μου πέτυχε μια σημαντική νίκη το περασμένο Σάββατο απέναντι στον Θησέα που τόνωσε την ψυχολογία ολων μας μετά την ήττα στο ντέρμπι με τα Απτερα. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να επανέλθουμε στις νίκες και το καταφέραμε.

Για το στόχο της ανόδου και το γεγονός ότι ο Τιτάν βρίσκεται πλέον μόνος του στη 2η θέση της βαθμολογίας:

Ο στόχος του Τιτάνα απο την αρχή είναι πρωταγωνιστικός και κυνηγάμε την άνοδο μαζί με άλλες αξιόλογες ομάδες που δίνουν τη δική τους μάχη να τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Α Κατηγορία. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και σαφώς δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα. Γι’ αυτό τον λόγο είναι το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων.

Για την απώλεια του πρώτου σκόρερ της ομάδας Κώστα Χατζηγρηγορίου και το γεγονός ότι η σκυάλη του σκοραρίσματος έχει περάσει πλέον στον ίδιο, όντας ο 2ος σκόρερ του Τιτάνα με οκτώ τέρματα εκ των οποίων τα περισσότερα στα τελευταία παιχνίδια:

Στο ματς με τα Άπτερα εκτός απο τους τρεις βαθμούς χάσαμε κι εναν παίκτη βαρόμετρο για την ομάδα. Είμαι σίγουρος οτι ο Ντίνος θα γυρίσει σύντομα πιο δυνατός για να μας βοηθήσει εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Εγώ με τη σειρα μου δεν νιώθω κάποιο βάρος. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι, όλοι μαζί φέρνουμε τις νίκες και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Καλή συνέχεια εύχομαι σε όλες τις ομαδες.

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden