«Πολύ σημαντική η προσφορά του στο χανιώτικο ποδόσφαιρο…»

ΑΣ Καλτσέτο Α.Ο. Κουμπές | 30 Απριλίου 2018, 15:23

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα στη Γ' Κατηγορία το απόγευμα της Κυριακής, με το Καλτσέτο να παίρνει τη νίκη με 6-1 επί του Κουμπέ στο τελευταίο παιχνίδι και την 3η θέση στο πρωτάθλημα με 41 βαθμούς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο πλαίσιο του αγώνα των δύο ομάδων, το Καλτσέτο θέλησε να εκφράσει την εκτίμησή του στον τεχνικό του Κουμπέ, Δημήτρη Αγγελάκη για την προσφορά του στο χανιώτικο ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια, με μία άκρως κολακευτική ανακοίνωση.

H ανακοίνωση του Καλτσέτο έχει ως εξής:

Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα του Καλτσέτο στη Γ’ Κατηγορία, με το παιχνίδι κόντρα στον Κουμπέ στη Μ. Ελιά, στο οποίο σφραγίστηκε η 3η θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Το Καλτσέτο με αφορμή το τελευταίο αυτό παιχνίδι της σεζόν, ως ένδειξη τιμής εκφράζει την αναγνώριση και την εκτίμησή του στον προπονητή της ομάδας του Κουμπέ, κ. Αγγελάκη Δημήτριο για την πολυετή και σημαντική προσφορά που έχει όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο του χανιώτικου ποδοσφαίρου. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάδειξη αρκετών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από τα Χανιά, έχοντας δώσει παράλληλα τις δικές του τεχνογνωσίες όπου κι αν βρέθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζουμε να συνεχίσει το έργο του και τα επόμενα χρόνια στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της πόλης μας…

matigakis aggelakis

 

 

Estrella

Papantonakis Cards