Πολύ ομορφιά και πλούσιο θέαμα στη γιορτή της καλλιτεχνικής του ΝΟΧ (pics)

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 31 Ιουλίου 2018, 18:37

Εντυπωσιακή για μια ακόμη χρονιά ήταν η γιορτή για το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία διεξήχθη μπροστά σε ένα κατάμεστο από κόσμο κολυμβητήριο Χανίων, το βράδυ της Δευτέρας (30/7).

Ολα τα κορίτσια, από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο, με εξαίρεση τις διεθνείς αθλήτριες, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα σύνολο χορευτικών, κερδίζοντας το θαυμασμό και το ζεστό χειροκρότημα. Από την εμπειρία των πιο μεγάλων κοριτσιών, μέχρι τον ενθουσιασμό των μικρότερων, οι πανέμορφες αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου πραγματοποίησαν μια εξαιρετική επίδειξη, δείχνοντας πως η ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης δεν θεωρείται άδικα το πιο “όμορφο” τμήμα του ΝΟΧ.

Kolimvitirio1

Kατάμεστο από κόσμο το κολυμβητήριο.

Οπως κάθε χρόνο, η γιορτή ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της προέδρου του Ναυτικού Ομίλου, Χαρούλας Πράπα Μυλωνάκη, η οποία μεταξύ άλλων και απευθυνόμενη προς τους γονείς τόνισε γι’ αυτά τα κορίτσια ότι, «τιμούν επάξια όλους εμάς, το σωματείο, τις προπονήτριες τους, τον εαυτό τους, τις οικογένειές τους και την πόλη τους με τις επιτυχίες που καταφέρνουν σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Σας ευχαριστούμε γιατί εσείς δίνετε την ώθηση σε όλα τα παιδιά ώστε να γίνονται καλύτερα», είπε η κυρία Πράπα Μυλωνάκη, που επίσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στον Ναυτικό Ομιλο.

Mavromatis Mylonaki Maragakis

Σοφ. Μαυρομάτης, Χαρ. Πράπα Μυλωνάκη και Γ. Μαραγκάκης.

Από την πλευρά του, ο έφορος του τμήματος, Σοφοκλής Μαυρομάτης, σημείωσε πως, «μία ακόμη χρονιά που συνδυάστηκε με αρκετές επιτυχίες, πρωτιές στην Ελλάδα και κορίτσια που στελεχώνουν όλα τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων, ολοκληρώθηκε. Θεωρώ ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά στο Ναυτικό Ομιλο, η οποία προκύπτει μέσα από την δραστηριότητα πολλών κοριτσιών. Η καλλιτεχνική κολύμβηση άλλωστε είναι ένα ομαδικό άθλημα και βασίζεται σε όλα τα κορίτσια, παρότι κάποια ξεχώρισαν κι έτσι κατάφεραν να βρίσκονται στην Εθνική ομάδα. Για τη νέα χρονιά ο στόχος παραμένει ο ίδιος, να κρατηθούμε στις πρώτες θέσεις σε όλες τις κατηγορίες στην Ελλάδα, όπως είμαστε όλα αυτά τα χρόνια και αν μπορέσουμε να έχουμε ακόμα περισσότερα κορίτσια στην Εθνική», τόνισε ο κ. Μαυρομάτης.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ

Ενα μεγάλο μέρος για τις διακρίσεις των κοριτσιών ανήκει φυσικά στις τρεις προπονήτριες, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, Αρια Δασκαλάκη και Ρένα Σκαλιδάκη που όπως τόνισαν στο περιθώριο της γιορτής, στόχος είναι να διατηρήσουν τον Ναυτικό Ομιλο στο ίδιο υψηλό επίπεδο και τα επόμενα χρόνια.

«Η χρονιά εξελίχθηκε πολύ δύσκολα, παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να συμμετέχουμε σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα, αλλά και σε όλα τα αγωνίσματα», τόνισε η Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα. «Σε κάποιες κατηγορίες, μάλιστα, είχαμε διπλή ομάδα, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο για μας ως προπονήτριες να το προετοιμάσουμε. Καταφέραμε για μια ακόμα χρονιά να είμαστε στα μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι φέτος τρία δικά μας κορίτσια πήραν μέρος στην Εθνική ομάδα Γυναικών, στην Νεανίδων τα ίδια κορίτσια, έχοντας σημαντικές διακρίσεις σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Επίσης, την επόμενη εβδομάδα θα συμμετάσχουν στο πανευρωπαϊκό. Ακόμη, δύο μικρότερα κορίτσια συμμετείχαν με την Εθνική Κορασίδων στο Μεσογειακό Κύπελλο που έγινε στην Σεβίλλη, καταφέρνοντας να κατακτήσουν μια 2η και μια 3η θέση. Από εδώ και στο εξής θα θέσουμε τους στόχους για τη νέα χρονιά και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Πρώτα απ’ όλα να έχουμε υγεία και να είναι καλά τα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω τις άλλες δυο προπονήτριες, την Ρένα Σκαλιδάκη και την Αρια Δασκαλάκη, που αποκτούν πλέον μεγαλύτερη εμπειρία και έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Ο Ναυτικός Ομιλος, αλλά και οι γονείς, μας στηρίζουν, βοηθώντας μας να κάνουμε όπως πρέπει το έργο μας. Είμαστε αισιόδοξοι για τα επόμενα χρόνια και ελπίζω να συνεχίζουμε ανάλογα», κατέληξε η προπονήτρια του Ομίλου.

Daskalaki Georgieva Skalidaki

Αρια Δασκαλάκη, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και Ρένα Σκαλιδάκη.

Η Αρια Δασκαλάκη σημείωσε πως, «ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά πήγαν όλα καλά, καθώς τα παιδιά κατάφεραν να βρεθούν στις πρώτες θέσεις. Τα τελευταία πολλά χρόνια ο Ναυτικός Ομιλος έχει καταφέρει να καθιερωθεί στις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης και έτσι ευελπιστούμε να συνεχίσουμε», ενώ η Ρένα Σκαλιδάκη σχολίασε πως, «είμαστε πολύ χαρούμενες για τις διακρίσεις που είχαν φέτος όλα τα παιδιά σε πανελλήνιο επίπεδο, αλλά και για την συμμετοχή πολλών κοριτσιών στις εθνικές ομάδες. Θεωρώ ότι μπαίνουν από μέρους μας οι σωστές βάσεις σε αυτά τα παιδιά ώστε να έχουν αυτή την πορεία και γενικότερα μια θετική εξέλιξη όσον αφορά το αγωνιστικό τους μέλλον. Κάθε χρόνο οι στόχοι που τίθενται είναι πρωταγωνιστικοί, κάτι που οφείλεται και στην προπονήτρια, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, που έχει μια πολύ μεγάλη εμπειρία και προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Αυτό που θα θέλαμε είναι να έρθουν περισσότερα παιδιά στις πιο μικρές ηλικίες, διότι αυτά είναι το μέλλον μας».

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που ήταν και ο διοργανωτής της εκδήλωσης, βράβευσε τέσσερα κορίτσια τα οποία ουσιαστικά ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους στο άθλημα μετά από μία πορεία πολλών ετών, κερδίζοντας μετάλλια και μεγάλες διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο. Συγκεκριμένα, τα κορίτσια που βραβεύτηκαν ήταν οι Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Αθηνά Μαρκουλάκη, Στέλλα Μαυρομάτη και Ηλέκτρα Παπαδοκωνσταντάκη, τα οποία παρ’ όλα αυτά θα συνεχίσουν να είναι δίπλα στον Ναυτικό Ομιλο, καθώς και στα νεαρότερα παιδιά.

IMG 5604

Η βράβευση στα 4 κορίτσια του Ν.Ο. Χανίων.

Η εκδήλωση περιλάμβανε μία σειρά από χορευτικά τα οποία διαγωνίστηκαν τη φετινή χρονιά στα πανελλήνια πρωταθλήματα, κατακτώντας τις πρώτες θέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

IMG 5628

IMG 5652

 

IMG 5658

 

IMG 5690

IMG 5726

IMG 5746

 

karta antonis garden

Rabona ad