Πολύ καλά σχόλια από Αρη Ρεθύμνου για Θησέα

Θησέας | 12 Ιουλ 2018, 15:49

Ενα σωματείο από το Ρέθυμνο, ο Αρης, ευχαριστεί με ανακοίνωσή του τον Θησέα Περιβολίων. Ο λόγος είναι η συνάντηση που είχαν οι δύο ομάδες σε αγώνες ακαδημιών την περασμένη Πέμπτη 5 Ιουλίου στα Χανιά. «Δεσμευόμαστε να τους την ανταποδώσουμε με την πρώτη επίσκεψη τους στο Ρέθυμνο», σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο Αρης Ρεθ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Από εκεί και πέρα, η ανακοίνωση είναι γραμμένη με πολύ καλά λόγια για τον Θησέα, με το πνεύμα να είναι αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει όλους όσοι εργάζονται για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Thiseas Aris Akadimies 2

Thiseas Aris Akadimies 3

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

«Ο Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και οι ακαδημίες του, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια το Δ.Σ. και τους προπονητές του ΘΗΣΕΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ για την άψογη φιλοξενία τους που μας παρείχαν στην μεταξύ μας συνάντηση σε αγώνες ακαδημιών την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 στα Χανιά.  Δεσμευόμαστε να τους την ανταποδώσουν με την πρώτη επίσκεψη τους στο Ρέθυμνο.

Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα αποδεικνύουν ότι οι όμορφες στιγμές και οι θετικές ενέργειες είναι πολύ περισσότερες από τις αρνητικές και αυτές θα πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι μας για τα παιδιά και την κοινωνία μας για ένα καλύτερο αύριο.

Thiseas Aris Akadimies 4

Thiseas Aris Akadimies 5

Αυτές οι συμπεριφορές και ο τρόπος φιλοξενίας αναδεικνύουν το επίπεδο που διακρίνει τους ανθρώπους του “ΘΗΣΕΑ” και τους ευχόμαστε να είναι πάντα υγιείς και να εκπληρώσουν τους στόχους τους σαν ακαδημίες και σωματείο γενικότερα.

Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ».

Mikel Chania Delivery

Rabona ad