Πολλά γκολ στο ντέρμπι του Αποκόρωνα

Κορωνίδα Δάφνη | 18 Νοεμβρίου 2018, 20:36

Όπως και στο παιχνίδι Κυπέλλου πριν από μερικές εβδομάδες, έτσι και τώρα, Κορωνίδα και Δάφνη προσέφεραν πολλά γκολ, χωρίς όμως να αναδείξει και πάλι νικητή η μεταξύ τους αναμέτρηση (2-2).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Προβάδισμα πήρε η Δάφνη, με τον Βαρδάκη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Κελαϊδή μετά από ενέργεια του Μυριδάκη στο 20′. Η Κορωνίδα έβγαλε αντίδραση και τέσσερα λεπτά μετά ισοφάρισε σε 1-1 με τον Γαρυφαλή. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου για τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γωνιωτάκης έβαλε την Κορωνίδα μπροστά, στο 55′, όμως αντίδραση έβγαλε και η Δάφνη που “έσωσε” τον βαθμό στο 75′ με την κοντινή κεφαλιά του Τζουτζούλη που είχε μπει λίγο νωρίτερα (2-2). Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Δάφνη πέτυχε γκολ με τον Σταματάκη το οποίο όμως ακυρώθηκε.

Αντίθετα, για την Κορωνίδα, στάθηκαν άτυχοι οι Μπερικάκης και Γκόγκα που σημάδεψαν από μία φορά τα δοκάρια του Συγγελάκη.

Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Κελαϊδής, Ακούς, Γουνάκης, Ψαρουδάκης, Μαυρογιαννάκης, Νενεδάκης, Γκόγκα, Μαρτσάκης, Μπερικάκης, Γαρυφαλής (80′ Αργυρίου), Γωνιωτάκης (70′ Παλιουδάκης)

Δάφνη (Στέλιος Νικηφόρος): Συγγελάκης, Καλαϊτζιδάκης, Πενθερουδάκης, Ραούλ, Ι. Κοκολάκης, Σταματάκης, Βαρδάκης, Μυριδάκης (88′ λ.τρ. Μ. Κοκολάκης), Μπουντακόπουλος, Μανταδάκης (56′ Τσίκο), Γιανναράκης (70΄Τζουτζούλης) 

Estrella

Papantonakis Cards

Rabona ad