Ποινή -9 στον Παναθηναϊκό!

Super League 1 16 Απριλίου 2018, 14:46

Ο... κατήφορος του Παναθηναϊκού συνεχίζεται και τα προβλήματα γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλλε στο "τριφύλλι" ποινή αφαίρεσης εννιά βαθμών, από ένα "-3" για τις περιπτώσεις Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η εξέλιξη αυτή φέρνει τους “πράσινους” αντιμέτωπους με τον… εφιάλτη του απευθείας υποβιβασμού. Αν, δηλαδή, δεν πληρωθούν οι οφειλές ή δεν επιτευχθούν εξωδικαστικοί συμβιβασμοί και τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις, τότε ο Παναθηναϊκό “πέφτει” κατηγορία.  

Στις τρεις φορές, μάλιστα, που δεν μπορέσει μέσα στις απαιτούμενες προθεσμίες να εξοφλήσει τους παίκτες και δεν πάρει πίσω τους βαθμούς, τότε αυτόματα ο Παναθηναϊκός υποβιβάζεται.

Υπάρχει, μάλιστα, ήδη αφαίρεση 3 βαθμών για την οφειλή προς τον Βέμερ, τους οποίους για να πάρουν πίσω και να μην ισχύσει η ποινή θα πρέπει να δώσουν στον Γερμανό δεξιό μπακ 498.000 ευρώ μέχρι την Παρασκευή ή να υπάρξει διακανονισμός.

Όσον αφορά στη σημερινή… καμπάνα, η ποινή επικυρώνεται μετά από τρεις εργάσιμες ημέρες και ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα να καταβάλει τα χρήματα και να πάρει πίσω τους αφαιρεθέντες βαθμούς μέχρι και πέντε μέρες μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο, δηλαδή μέχρι την επόμενη Παρασκευή (27/4).

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. Αίτηση του Σεμπάστιαν Λέτο: Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στην από 11/12/2017 Καταγγελία Πρακτικού Συμβιβασμού σε συνδυασμό με  το από 16-3-2018 κατατεθέν στο παρόν Δικαστήριο κοινό διευκρινιστικό υπόμνημα των διαδίκων, σχετικά με το ότι η ως άνω ΠΑΕ μέχρι και την ημερομηνία του υπομνήματος έχει εξοφλήσει μέρος της ως άνω οφειλής και εκ τούτου υπολείπεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων και εβδομήντα πέντε (50075) ευρώ, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας .

Αίτηση του Jοse Verdu Nicolas: Δέχθηκε την από 26-1-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 4034/2018) αίτηση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση του Μισέλ Εσσιέν: Δέχθηκε την από 26-1-2017 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3852/2018) αίτηση του αιτούντος Μισέλ Εσσιέν, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επέβαλε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania