Πληρώθηκαν στον ΟΦΗ, κανονικά για ΑΟΧ/Κισσαμικό

Χανιά | 3 Ιανουαρίου 2018, 22:38

Ξεπερνιώνται τα προβλήματα στον ΟΦΗ, οι παίκτες του οποίου προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη, καθώς έλαβαν χρήματα από τον Φώτη Τσάλο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ετσι από την αποχή της Τρίτης, οι προπονήσεις ξανάρχισαν, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θέτει στην τελική ευθεία την προετοιμασία για το παιχνίδι απέναντι στον Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικό.

Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης που ακολουθεί την Πέμπτη, όλοι οι παίκτες του ΟΦΗ θα παρευρεθούν στην κηδεία του Εγκεν Γκέραρντ.

Η επίσημη ενημέρωση από τον ΟΦΗ είναι η εξής:

Στο παιχνίδι του Σαββάτου (6/1, 3μμ) με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό, στο Γεντί Κουλέ, στρέφουν την προσοχή τους οι παίκτες του ΟΦΗ, με στόχο την πρώτη νίκη για το 2018.

Οι παίκτες του ΟΦΗ επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τετάρτη (3/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και η προσοχή τους πλέον είναι στραμμένη στην προσεχή αναμέτρηση, στην οποία στόχος του ΟΦΗ είναι να μπεί με το δεξί στο νέο έτος.

Νέα προπόνηση, θα γίνει την Πέμπτη (4/1) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Μετά την προπόνηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ θα παραβρεθεί στην κηδεία του Ευγένιου Γκέραρντ, που θα γίνει την Πέμπτη το μεσημέρι (2μμ) στην Ελιά.

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards