Πλήρης στα Χανιά ο Ολυμπιακός

Πινγκ Πονγκ | 11 Οκτωβρίου 2019, 17:15

Ενισχυμένος πλέον με τον Ταϊλανδό Παντασάκ Τανβιριαβιτσακούλ θα βρεθεί πλήρης στα Χανιά για το αγωνιστικό διήμερο της Α1 Εθνικής κατηγορίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών ο Ολυμπιακός. 

Στην “ερυθρόλευκη” αποστολή βρίσκονται επίσης ο Τάσος Ρηνιώτης, ο Ζοάο Μοντέιρο, ο Ενιο Μέντεζ και ο Γιώργος Σταματούρος.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού έχει ως εξής:

Στα Χανιά θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο (12-13/10) η αποστολή της ομάδας Ανδρών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ολυμπιακού, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι για το δεύτερο αγωνιστικό διήμερο της σεζόν που περιλαμβάνει δυο αναμετρήσεις το Σάββατο (12/10) κόντρα σε Χανιά (12:00) και Ίφιττο και μια με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (13/10, 10:00). Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Χριστοφοράκης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με πλήρη σύνθεση, αφού το ντεμπούτο θα κάνει και ο Ταϊλανδός Παντασάκ Τανβιριαβιτσακούλ που απουσίαζε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αναλυτικά την ερυθρόλευκη αποστολή αποτελούν οι Τάσος Ρηνιώτης, Παντασάκ Τανβιριαβιτσακούλ, Ζοάο Μοντέιρο, Ένιο Μέντεζ και Γιώργος Σταματούρος.

 

JoyMachine

Rabona ad