Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Ποσειδώνα (pics)

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 21 Ιουλ 2018, 11:28

Παρουσία αρκετού κόσμου και διάφορων βραβεύσεων διεξήχθη η καλοκαιρινή γιορτή του Ποσειδώνα Καμισιανών/Ραπανιανών, το βράδυ της Πέμπτης (19/7).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η εκδήλωση έγινε στον προαύλιο χώρο της μεταφορικής Σκορδύλη στα Καμισιανά, εκεί όπου τα αδέρφια Γιώργος και Νίκος Στρατάκης διασκέδασαν τον κόσμο μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες σε μία όμορφη βραδιά που είχε οργανώσει ο σύλλογος.

anthousis

Xαιρετισμό απηύθυναν στο ξεκίνημα της βραδιάς o τεχνικός διευθυντήςτης ομάδας Δημήτρης Ανθούσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής και ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλακωνάκης.

FB IMG 1532329090455

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές με τον Ποσειδώνα να βραβεύσει έναν παράγοντα από όλα τα γειτονικά σωματεία της περιοχής:

Τιμήθηκαν αναλυτικά οι εξής:

Από τον Ταυρωνίτη ο Μανώλης Σταυρουλάκης
Από τη Σπάθα ο Μανώλης Βύρας
Από τον Άρη Βουκολιών ο Διονύσης Φουντουλάκης
Από τα Ροδωπού ο Μανώλης Φραγκιουδάκης

fountoylakis

Ξεχωριστή στιγμή ήταν και η βράβευση του επικεφαλής της ΕΠΣΧ Στέλιου Βαρουξάκη από τον χορηγό της ομάδας Μανώλη Ντουντουλάκη. Επίσης τιμητική διάκριση έλαβαν ο δημοσιογράφος Αντώνης Μουντάκης, ενώ η έκπληξη της βραδιάς ήταν και η βράβευση της Κατερίνας Ζομπανάκη από τον Χρήστο Τσοντάκη.

zobanaki

varouxakis

Ο τεχνικός διευθυντής του Ποσειδώνα Δημήτρης Ανθούσης με την παρακάτω τοποθέτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξή του στην εκδήλωση: «Λόγια χαράς, λόγια συγκίνησης και μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλους όσοι μας τίμησαν ακόμα μια φορά στη μεγαλύτερη (έως την επόμενη) καλοκαιρινή εκδήλωση της ομάδας μας .

Η παρουσία σας και η αγάπη σας, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ και ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ να προσφέρουμε με ανιδιοτέλεια στην μοναδική και μακροβιότερη συλλογικότητα των Καμισιανών – Ραπανιανών, τον Ποσειδώνα.
Πολλές από καρδίας ευχαριστίες και μην ξεχνάτε εσείς …. Εσείς είστε ο Ποσειδώνας … εμείς μονάχα οι εγγυητές της μακροημέρευσής του».

poseidon ekdilosi.jpg3

poseidon ekdilosi.jpg1

Estrella

Rabona ad