Πιο ουσιαστικός ο ΟΦΙ, 3-1 τον ΠΟΑ

Γ' Εθνική 8 Σεπτεμβρίου 2018, 20:35

Ο ΟΦΙ ήταν ο νικητής στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε στη Νεάπολη απέναντι στον ΠΟΑ με σκορ 3-1.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι Λασιθιώτες ήταν πιο ουσιαστικοί από τον ηρακλειώτικο σύλλογο έφτασαν στη νίκη. Ήταν ένα ματς που σίγουρα βοήθησε τον Γιάννη Μάγγο και τον Μανώλη Σκύβαλο να βγάλουν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα.

Στο 4’ ο Κορομηλάς έκανε το 1-0 και στο 13’ ο Παπαδόπουλος σημείωσε το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στο 55’ ο Γιουκούδης πέτυχε το 3-0 για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1 στο 65’ με αυτογκόλ του Καλημέρη. Οι Ατσαλενιώτες, πάντως, είχαν αρκετές καλές φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλα τέρματα.

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Μούτσα, Μίγγας, Πιθαρούλης, Κορομηλάς, Πότσι, Καλημέρης, Τοπούζης, Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης. Έπαιξαν ακόμα οι: Κωνσταντίνου, Γκέκας, Γκίκας, Μπέγκο, Ταρτάλας, Πάλι, Δερμιτζάκης, Τζελέπης, Γιουκούδης, Μουζιούρας.

ΠΟΑ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Καρβελάς, Πατινιώτης, Πολυζάς, Παπαδομιχελάκης, Κερμενίδης, Ξυλούρης, Φραγκιαδάκης, Καραγκιοζίδης, Κάρλος, Στεφανόνι. Αγωνίστηκαν στο β΄ μέρος: Τιγκίρης, Γιαλυτάκης, Καμπόσος, Βρεττός, Κεντριστάκης, Παπαδάκης.

Estrella