Πικρός αποκλεισμός για τα κορίτσια του Ρεθύμνου

Πόλο 4 Δεκεμβρίου 2019, 17:40

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων Ρεθύμνου δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στο φάιναλ-φορ του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών, γνωρίζοντας την ήττα από τη ΝΕ Πατρών με σκορ 8-7.

Ο Ν.Ο. Ρεθύμνου γνώρισε τον αποκλεισμό παρότι βρέθηκε να προηγείται με 5-1 και 7-3 στο δεύτερο και το τρίτο οκτάλεπτο αντίστοιχα… Ωστόσο, από τα μέσα του τρίτου οκταλέπτου, η ΝΕ Πατρών πραγματοποίησε μια ολική επαναφορά ισοφαρίζοντας τρία λεπτά πριν από το τέλος ενώ πήρε τη νίκη, ένα μόλις δευτερόλεπτο πριν από το φινάλε με γκολ της Κατερίνας Μιχαηλίδου στον παίκτη παραπάνω!

Η ΝΕ Πατρών καταφέρνει έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία της να πάρει την πρόκριση στο φάιναλ-φορ του Κυπέλλου, με το Ν.Ο. Ρεθύμνου να ρίχνει το βάρος αποκλειστικά στο πρωτάθλημα.

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ντάσιου 2, Λούδη Ευ., Γεωργίου, Μπαλάτσα Ν., Μιχαηλίδου Α. 3, Μοίραλη Α., Μπιτσάκου 2, Μανιάτη, Λυκοθανάση 1, Μοίραλη Ολ., Κουρέτα, Κιούρκα.

Ν.Ο. Ρεθύμνου (Βασίλης Κουνδουράκης): Ζοφώλη Ν., Μαλλιαρού Δ., Κυριακάκη Κ. 1, Φραγκιουδάκη, Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Συριανόγλου 1, Ζοφώλη Β. 1, Λιμπιτάκη Στ. 1, Φαρμάκη Ελ. 3, Λιμπιτάκη Αν., Παναγιωτάκη, Καραγιάννη Φραγγελάκη.

JoyMachine

Rabona ad