Πιενγκμπονγκσάντ: Να καλύψει μέρος των χρεών ο Αλαφούζος

Super League 1 22 Απριλίου 2018, 12:26

Συνέντευξη στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" παραχώρησε ο υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Παϊρότζ Πιενγκμπονγκσάντ, καλώντας τον Γιάννη Αλαφούζο να καλύψει μέρος των χρεών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μεταξύ άλλων, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας αναφέρει τον Παναθηναϊκό ως «ένα πολύ δυνατό brand name».

Αναλυτικά τα όσα λέει είναι τα εξής:

«Καταλαβαίνω την αγωνία και την ανησυχία του κόσμου, ωστόσο θα μου επιτρέψετε να μην τους πω οτιδήποτε αυτή τη στιγμή γιατί θέλω να είμαι τυπικός. Σήμερα που μιλάμε δεν έχω κανέναν θεσμικό ρόλο στην ομάδα και, όπως εγώ θέλω από τους εμπλεκόμενους να σέβονται το πρωτόκολλο, το ίδιο θα κάνω και εγώ.

Η προσφορά μας είναι συγκεκριμένη και ξεκάθαρη. Δεν ζητάμε από τον κ. Αλαφούζο να πληρώσει όλα τα χρέη, αλλά σίγουρα θα πρέπει να καλύψει μέρος αυτών και κυρίως δεν θέλουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως στο μέλλον. Εουμε τα στοιχεία του οικονομικού ελέγχου, ωστόσο θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί και συνεχίζουμε να τα εξετάζουμε.

Οι συνεργάτες μου είναι πολύ θετικοί από την πρώτη στιγμή και εγώ πιστεύω πως όλα θα εξελιχθούν πολύ καλά. Το ποδόσφαιρο είναι μια βιομηχανία που διαρκώς αναπτύσσεται και πάντα υπάρχουν νέες προοπτικές, όπως και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού που είναι ένα πολύ δυνατό brand name».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania