Πετράκος: Δεν πρόσβαλα κανένα με τον πανηγυρισμό μου

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 19 Νοεμβρίου 2018, 13:31

Ο Μπάμπης Πετράκος στην επιστροφή του ως αντίπαλος της Επισκοπής στο ΔΑΚ Γάλλου πέτυχε γκολ και όταν ρωτήθηκε γι' αυτό σχολίασε ότι με τον πανηγυρισμό του δεν πρόσβαλε κανένα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όπως υποστήριξε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: «Η αλήθεια είναι ότι αρχικά δεν ήθελα να πανηγυρίσω. Επειδή όμως προερχόμουν από έναν τραυματισμό και πριν από 20 μέρες δεν περίμενα ότι μπορεί να βρεθώ σ’ αυτή την κατάσταση, μου βγήκε ο πανηγυρισμός αλλά νομίζω ότι δεν πρόσβαλα κανένα».

Οσον αφορά την τοποθέτησή του για το παιχνίδι οι δηλώσεις του όπως αποδίδονται στο aoepiskopis.gr έχουν ως εξής: «Ήταν ένα πολύ ισορροπημένο παιγνίδι από δύο καλές κρητικές ομάδες. Στο α’ ημίχρονο μας επηρέασε πολύ ο αέρας, είχαμε πολύ κακή τοποθέτηση και δεχθήκαμε το 1-0. Μετά το γκολ πήραμε την πρωτοβουλία των κινήσεων ισοφαρίσαμε και γενικότερα ήταν ένα ημίχρονο όπου το ευχαριστήθηκε ο κόσμος.

Στο β’ ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί αλλά όχι όπως το πρώτο. Μας επηρέασε και το γεγονός ότι παίξαμε με μια ομάδα ανταγωνιστική ομάδα μεσοβδόμαδα όπως ο Πανακρωτηριάκος για 120 λεπτά στο κύπελλο. Πήραμε έναν βαθμό και συνεχίζουμε».

Από την πλευρά των γηπεδούχων ο δημιουργός του 1-0 και σκόρερ του 2-1, Κώστας Γεωργούλης, δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένα δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο κρητικές ομάδες. Ένα ντέρμπι θα έλεγα. Κατά διαστήματα, παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο. Λόγω των καιρικών συνθηκών το παιγνίδι οδηγήθηκε στη δύναμη. Η αλήθεια είναι ότι ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας, σκοράραμε πολύ γρήγορα, σε μια ανύποπτη φάση δεχθήκαμε ένα γκολ όπου δεν είχαμε καλή αντίδραση και έπειτα ευτυχήσαμε να κάνουμε το 2-1.

Στο β’ ημίχρονο πιέσαμε αρκετά, ήμασταν άτυχοι και είμαστε και στεναχωρημένοι γιατί δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια γιατί η τύχη δεν ήταν μαζί μας».

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad