Πετράκης: Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό…

Χανιά | 21 Νοεμβρίου 2018, 20:04

Την πίστη στην ομάδα του εξέφρασε ξανά ο Γιώργος Πετράκης, τονίζοντας έπειτα από ερώτηση για το γεγονός ότι η εικόνα του ΑΟΧ/Κισσαμικού δεν αποτυπώνεται στον βαθμολογικό πίνακα ότι «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό και θα δούμε όταν έρθει το φινάλε που θα έχει φτάσει ο καθένας, με βάση την προσπάθεια που κάνει».

Οσον αφορά το παιχνίδι ανέφερε τα εξής: «Ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες, λόγω του ότι και οι δυο ομάδες είναι από τον ίδιο τόπο και η δεύτερη ιδιαιτερότητα αφορά εμένα και τον αντίπαλο προπονητή, τον κ. Τάτση. Το ματς ήταν σχετικά κλειστό, όμως και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, με βάση τις ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις που κάναμε σίγουρα θα μπορούσαμε το παιχνίδι να το κερδίσουμε και όχι μόνο να αποσπάσουμε την ισοπαλία. Δε θυμάμαι η αντίπαλη ομάδα να μας έκανε κάποια ευκαιρία. Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να το κρατήσουμε, διότι σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε δεχθεί γκολ. Σήμερα όχι μόνο δε δεχθήκαμε αλλά δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου και αυτό είναι ένα στοιχείο που σίγουρα θέλουμε να το κρατήσουμε και να το ενισχύσουμε για τη συνέχεια. Σε αυτό που σίγουρα θα χρειαστούμε περισσότερη δουλειά, ενισχύοντας και το προηγούμενοι, έχει να κάνει με την τελική προσπάθεια, την τελική φάση, που κι εκεί όμως δεν είναι ότι κάτι λάθος συμβαίνει, απλώς κάποιες φορές το γκολ είναι και λίγο ψυχολογία. Η ομάδα μας στη συνέχεια θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη με βάση αυτό που έχουμε κάνει τώρα και δεν αναφέρομαι στο αποτέλεσμα, αναφέρομαι στην εικόνα και πώς θα μπορούμε να σκοράρουμε περισσότερο. Καλή συνέχεια στον Πλατανιά κι εμείς κοιτάμε πλέον το παιχνίδι του Σαββάτου, που ήδη είναι πολύ κοντά».

Για το γεγονός ότι η καλή εικόνα της ομάδας δεν αποτυπώνεται στον βαθμολογικό πίνακα: «Θα πω καταρχήν ότι “στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό” και θα δούμε όταν έρθει το φινάλε που θα έχει φτάσει ο καθένας, με βάση την προσπάθεια που κάνει. Είχα πει και προηγουμένως ότι το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να γινόμαστε καλύτεροι, γι’ αυτό προσπαθούμε. Τα αποτελέσματα 100% δεν είναι αυτά που θέλουμε, με βάση αυτό που έχουμε “χτίσει” και τις δικές μας προσδοκίες, όμως το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επηρεάσουμε παράγοντες που μπορούμε και αυτή είναι η δουλειά μας και ό,τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο αγωνιστικό τμήμα. Συγκεκριμένα δεν μπορώ να αναφέρω, διότι στην ουσία εγώ προσπαθώ να κρίνω ένα παιχνίδι και τη δουλειά μας, μέσα από το πόσες τελικές θα δημιουργήσουμε και πόσες δε θα μπορεί ο αντίπαλος. Σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει, είχα πει και την προηγούμενη αγωνιστική, αυτό το κάνουμε. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και προχωράμε».

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad