Πετράκης: Στο γήπεδο και όχι στα λόγια να δείξουμε ότι μπορούμε την άνοδο

Χανιά | 6 Αυγούστου 2018, 19:32

"Μετρημένες" οι δηλώσεις από τον Γιώργο Πετράκη για ό,τι αφορά την πρωταγωνιστική πορεία που θέλει να καταφέρει τη νέα περίοδο ο ΑΟΧ/Κισσαμικός.

Ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας ευχαρίστησε -στις δηλώσεις που παραχώρησε στο περιθώριο της πρώτης “ανοικτής” προπόνησης εν αρχή τη διοίκηση για την ευκαιρία που του δίνει να συνεχίσει το έργο του, κάνοντας από εκεί και πέρα αναφορά στους στόχους, αλλά και στις μεταγραφές που απομένουν.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει να εκπροσωπώ αυτή την ομάδα από το πόστο του προπονητή. Το θεωρώ πολύ τιμητικό και τους ευχαριστώ πραγματικά για το ότι ουσιαστικά θα έχουμε την ευκαιρία να επεκτείνουμε το έργο που κάναμε πέρυσι», είπε στην αρχή των δηώσεων του ο Γ. Πετράκης, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής: «Η περσινή χρονιά μας γεμίζει, νομίζω, με αισιοδοξία. Πλέον υπάρχουν πολλές προσδοκίες από την ομάδα. Με τις επιλογές που έχουμε κάνει, τον τρόπο που θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε -και να το κάνουμε ακόμα καλύτερα αυτό- θέλουμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα από αυτά που πετύχαμε πέρσι με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Ο δικός μας στόχος είναι να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι και στο τέλος αυτό ελπίζουμε να μας πάει κάπου, που πολύ πιθανόν να ονειρευόμαστε και να θέλουμε όλοι. Να ευχηθώ υγεία στη δική μας ομάδα, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες».

Για το αν ο στόχος θα μπορούσε να είναι η άνοδος, ο Πετράκης τόνισε: «Το αν η ομάδα μπορεί η όχι, αυτό θα αποδειχθεί μέσα στο γήπεδο. Επειδή υπάρχει φιλοδοξία, θα το προσπαθήσουμε. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλες κουβέντες, θέλουμε να δείξουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο απ’ ό,τι στα λόγια. Θα μπορούσαμε με μεγάλη ευκολία να πούμε τώρα ναι, μπορούμε. Εμείς θέλουμε να δείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι πραγματικά μπορούμε. Αλλά ότι η θέληση και η φλόγα υπάρχουν, τα θεωρούμε δεδομένα».

Τέλος και σε ερώτηση για το τι απομένει στις μεταγραφές, ο κόουτς του ΑΟΧ/Κισσαμικού είπε τα εξής: «Δεν θα αναφερθώ στις συγκεκριμένες θέσεις, θα πω ότι σίγουρα θα υπάρξουν 2 με 3 προσθήκες ακόμα. Προσθήκες, οι οποίες θα μας ανεβάσουν ακόμα περισσότερο επίπεδο από αυτό που μπορεί να βρισκόμαστε ήδη τώρα».

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad