Πετράκης: Μια όμορφη μέρα για μας…

Χανιά | 21 Ιανουαρίου 2018, 19:04

Την ικανοποίηση που αισθάνεται για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του στο Αίγιο τόνισε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Πετράκης. «Μια καλή μέρα για μας», επισήμανε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Σίγουρα για μας είναι μια καλή μέρα γιατί καταφέραμε και πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα μέσα σε μια έδρα και επί μιας ομάδας που μετέχει τα τελευταία χρόνια στη Β’ Εθνική ενώ παλαιότερα ήταν και στην Α’, ένας πολύ ιστορικός σύλλογος. Νομίζω ότι ήταν ευτύχημα για τη ροή του παιχνιδιού που προηγήθηκαμε αρκετά νωρίς. Αυτό σίγουρα έκανε τη δουλειά μας πιο εύκολη, μετά κιόλας ήρθε κι ένα δεύτερο γκολ. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, άσχετα από το αν καταφέραμε να πετύχουμε 4 γκολ, είχαμε μία μεστή παρουσία. Ημασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι και στα 90 λεπτά απέναντι σε έναν αντίπαλο που αν τον πετυχαίναμε σε άλλες συνθήκες, η δουλειά μας θα ήταν πολύ πιο δύσκολη.

Γνωρίζαμε τα προβλήματα του Παναιγιάλειου, αλλά νομίζω ότι η ροή του αγώνα ήταν τέτοια που δεν αφήσαμε περιθώρια την αντίπαλη ομάδα να μας κάνει πράγματα, εκτός μετά το 4-0 που θα μπορούσε να έχει πετύχει κάποιο γκολ. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναιγιάλειο και να λύσει τα προβλήματά του γιατί πραγματικά είναι ένας ιστορικός σύλλογος και αξίζει καλύτερα πράγματα από αυτά που ακούμε τουλάχιστον ότι συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό».

 

Estrella
/psiloritischania