Πετράκης και Τάτσης για την έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ

Football League | 26 Οκτωβρίου 2018, 21:10

Τις απόψεις τους για το γεγονός της έναρξης της Φούτμπολ Λιγκ καθώς και για τους στόχους των ομάδων τους, μιλούν Γιώργος Πετράκης και Γιάννης Τάτσης.

Οι δύο προπονητές παραχώρησαν δηλώσεις σε αφιέρωμα που πραγματοποιεί η ιστοσελίδα a-sports, συνομιλώντας με όλους τους τεχνικούς της κατηγορίας, κάνοντας τις κρίσεις τους για την σεζόν, που είναι προ των πυλών.

«Θέλουμε να ενισχύσουμε την περσινή μας πορεία σαν ομάδα. Και νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν τι εννοώ», σημειώνει μεταξύ άλλων με νόημα στις δηλώσεις του ο τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού, ενώ ο προπονητής του Πλατανιά, τονίζει ότι, «έχουμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές και από τις υποδομές μας, αλλά έχουμε και ορισμένους έμπειρους. Oσο θα περνάει ο καιρός θα δένονται πιο καλά και θα βελτιώνονται».

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ

Αναλυτικά η δήλωση από τον Γιώργο Πετράκη είναι η εξής:

«Καταρχήν είμαστε πολύ χαρούμενοι, που αν και καθυστερημένα ξεκινάμε το πρωτάθλημα. Η Β’ Εθνική, που κατά το παρελθόν, αλλά και φέτος φιλοξενεί πολύ μεγάλες ομάδες. Με την μικρή μου εμπειρία πιστεύω ότι η φετινή Φούτμπολ Λιγκ θα είναι άκρως ανταγωνιστική με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Σε ό,τι αφορά τη δική μας ομάδα αισθανόμαστε απόλυτα έτοιμοι για να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να ενισχύσουμε την περσινή μας πορεία σαν ομάδα. Και νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν τι εννοώ… Τέλος, από τη δική μου πλευρά θέλω να ευχηθώ υγεία και να γίνει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Το έχει ανάγκη και η κατηγορία και το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο κόσμος».

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΣΗΣ

Από την πλευρά του ο Γιάννης Τάτσης δήλωσε τα εξής:

«Αυτή η περίοδος αποτελεί μια καινούργια προσπάθεια του συλλόγου. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Εχουμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές και από τις υποδομές μας, αλλά έχουμε και ορισμένους έμπειρους. Oσο θα περνάει ο καιρός θα δένονται πιο καλά και θα βελτιώνονται. Θα γνωρίζονται και μέσα από τη δουλειά είμαι βέβαιος ότι θα ανταμειφθούμε. Μακάρι να έχει ροή το πρωτάθλημα και να μην έχουμε απώλειες, να μην σταματούν ομάδες μεσούσης της περιόδου εννοώ. Και ελπίζω με απαρχή την φετινή χρονιά να γίνει και αυτό το πρωτάθλημα πιο αξιόπιστο και πιο καλό σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad