Πετράκης: Θα κινηθούμε για κάτι ακόμη

Χανιά | 2 Σεπτεμβρίου 2018, 11:05

Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να ολοκληρώθηκε αλλά ο ΑΟΧ/Κισσαμικός θα κινηθεί για ελεύθερο ποδοσφαιριστή, με τον Γιώργο Πετράκη να προαναγγέλλει ακόμη μια κίνηση μετά το φιλικό με τον Εργοτέλη.

Ο 30χρονος προπονητής αναγνώρισε την ανωτερότητα του Εργοτέλη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου.

Οι δηλώσεις του είναι οι εξής: «Παρά την περίοδο και το γεγονός ότι έχουμε μπροστά μας ένα μήνα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, νομίζω ότι το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στον Εργοτέλη, εμείς είχαμε κάποιες αδυναμίες, που σε κάποιες στιγμές έχουμε προλάβει να βάλουμε δουλειά, αλλά σε κάποιες άλλες όχι. Από την προσπάθεια όμως είμαι ικανοποιημένος. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα μας βελτιώθηκε, κάναμε κάποια πράγματα καλύτερα και ήμασταν καλύτεροι. Αυτό που κρατάω είναι ο τρόπος που λειτουργήσαμε, που καταφέραμε και βγάλαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Σίγουρα θέλουμε πολλή δουλειά ακόμη και υπάρχει χρόνος για να δέσουμε και με τα καινούργια παιδιά που έχουν έρθει. Όμως οι εντυπώσεις είναι θετικές, πήραμε μία καλή “γεύση” και τηρουμένων των αναλογιών και με βάση την περίοδο η προσπάθεια με ευχαριστεί».

Για το αν υπάρξει κάτι ακόμη στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας: «Ναι, η ομάδα θα κινηθεί για να πάρει κάτι ακόμη, αναμένουμε γι’ αυτό».

 

Estrella
/psiloritischania