Πετράκης: Εχουμε κίνητρο να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται

Χανιά | 31 Μαρτίου 2018, 19:24

Η ικανοποίηση για το νικηφόρο αποτέλεσμα στη Σπάρτη φάνηκε από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Γιώργος Πετράκης. Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού επεσήμανε ότι ήταν πολύ σημαντικό ότι η ομάδα του "έβγαλε" αντίδραση μετά τις συνεχόμενες ήττες στα Περβόλια.

«Γνωρίζαμε ότι μετά τα δύο ατυχή αποτελέσματα στην έδρα μας με Παναχαϊκή και Αρη όπου δεν δικαιούμασταν να μην πάρουμε κάτι, κάποια στιγμή αυτό θα γυρνούσε και γι’ αυτό είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά ότι θα έδειχναν χαρακτήρα και θα βγαίναμε πιο δυνατοί», ήταν το σχόλιο από τον Γ. Πετράκη, που στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το στόχο που θέτει η ομάδα του στα ματς που απομένουν, απαντώντας ως εξής: «Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Εχουμε κίνητρο. Ολοι οι παίκτες και σαν ομάδα γενικά, βάζοντας μέσα και τη διοίκηση, σίγουρα θα μας κάνει όλους καλύτερους να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Αναλυτικά, όλα όσα είπε ο Γ. Πετράκης: «Είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που κατά την άποψή μου έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ, με παίκτες με μεγάλη ποιότητα και εμπειρία. Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι το έργο μας δεν θα ήταν εύκολο. Οσον αφορά το παιχνίδι, εκτός από το πρώτο 5λεπτο όπου η Σπάρτη μπήκε πολύ δυνατά και μας απείλησε σε δύο φάσεις, από εκεί και μετά τα δύο γκολ που πετύχαμε, αποκτήσαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και στο α’ και στο β’ ημίχρονο. Κατά διαστήματα παίξαμε αρκετά καλά, με βάση αυτό που θέλουμε να είμαστε σαν ομάδα και γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Γνωρίζαμε ότι μετά τα δύο ατυχή αποτελέσματα στην έδρα μας με Παναχαϊκή και Αρη όπου δεν δικαιούμασταν να μην πάρουμε κάτι, κάποια στιγμή αυτό θα γυρνούσε και γι’ αυτό είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά ότι θα έδειχναν χαρακτήρα και θα βγαίναμε πιο δυνατοί. Νομίζω ότι η εικόνα μας σήμερα, αυτό έδειξε και γι’ αυτό οφείλω να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την εικόνα που είχαν. Παίζουμε πολύ γρήγορα το επόμενο παιχνίδι, τη Μεγάλη Πέμπτη, με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και από αύριο θα σκεφτόμαστε μόνο αυτό για να κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας όσο το δυνατόν καλύτερα πριν τη διακοπή. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Σπάρτη και να εκπληρώσει τους στόχους της».

Για το αν πιστεύει ότι η συνέχεια στο ματς θα ήταν άλλη αν η Σπάρτη είχε προηγηθεί στο ξεκίνημα με το δοκάρι του Ράντι και το σχόλιό του για τη Σπάρτη: «Σίγουρα, ένα γκολ, πόσο μάλιστα και για μας μετά που το πετύχαμε, αλλάζει τις ισορροπίες. Νομίζω όμως ότι με βάση τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού ό,τι κι αν ήταν αυτό, θα είχαμε πάλι αντιδράσει ακόμη κι αν είχαμε δεχτεί κάποιο γκολ. Θα μπορούσαμε πάλι να πετύχουμε κάποιο γκολ, αυτό έδειξε η εικόνα μας. Για τη Σπάρτη τοποθετήθηκα και της εύχομαι ξανά καλή συνέχεια».

Για το στόχο του ΑΟΧ/Κισσαμικού: «Για μας ο στόχος είναι να σωθούμε. Με βάση και το σημερινό αποτέλεσμα, νομίζω πως είμαστε πολύ κοντά στο να το πετύχουμε αυτό. Από εκεί και μετά θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Εχουμε κίνητρο. Ολοι οι παίκτες και σαν ομάδα γενικά, βάζοντας μέσα και τη διοίκηση, σίγουρα θα μας κάνει όλους καλύτερους να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania