Πετράκης: Ασχημη μέρα για μας…

Χανιά | 6 Ιανουαρίου 2018, 19:24

Στην παραδοχή ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά και επί της ουσίας πως ήταν επηρεασμένη από τα προβλήματα του ΟΦΗ προέβη στις δηλώσεις του ο Γιώργος Πετράκης.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι για μας είναι μια άσχημη μέρα… Δεν έχουμε συνηθίσει την ομάδα μας να δέχεται τρία γκολ όσο μεγάλος και αν είναι ο αντίπαλος γιατί ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού, που δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον ΟΦΗ να μπορέσει να βρει λύση στα προβλήματά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Επειδή είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και ό,τι καλύτερο. Για το παιχνίδι, νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο υπέρ του ΟΦΗ. Από τη δική μας πλευρά δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Δεχτήκαμε δύο πολύ γρήγορα γκολ στην αρχή του παιχνιδιού χωρίς να έχουμε την απαραίτητη σοβαρότητα, συγκέντρωση και πειθαρχία και αυτό μας αποσυντόνισε. Από εκεί και μετά και κυρίως στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα χωρίς να καταφέρουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Σίγουρα και με βάση το ρίσκο που μπορεί να πήραμε, ο ΟΦΗ έγινε ξανά επικίνδυνος στο ανοικτό γήπεδο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι για μας είναι μια άσχημη μέρα… Δεν έχουμε συνηθίσει την ομάδα μας να δέχεται τρία γκολ όσο μεγάλος και αν είναι ο αντίπαλος γιατί ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα. Το μόνο όμως που έχουμε να κάνουμε, είναι να βρούμε ποια πράγματα δεν κάναμε σωστά και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σπουδαίο για μας. Να ευχηθώ στον ΟΦΗ καλή συνέχεια και μακάρι να βρει τρόπο να λύσει τα προβλήματά του γιατί είναι πραγματικά κρίμα μια τέτοια ομάδα να ταλαντεύεται από τέτοιου είδους θέματα».

Για το αν οι παίκτες του παίζοντας έτσι όπως έπαιξαν στο πρώτο 10λεπτο ήταν επηρεασμένοι από τα προβλήματα του ΟΦΗ: «Νομίζω ότι συνήθως οι ομάδες που έχουν κάποιο πρόβλημα συσπειρώνονται και οι ομάδες που έχουν να παίξουν με μια ομάδα που μπορεί να έχει προβλήματα, στην ουσία εφησυχάζονται. Αυτή είναι η φύση του ανθρώπου. Προσπαθήσαμε, το συζητήσαμε αυτό. Συμφωνώ ότι η συγκέντρωση και η νοοτροπία μας όπως προείπα δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε με βάση τις συνθήκες του παιχνιδιού».

 

Estrella
/psiloritischania