Περνάει από “λίφτινγκ” το κολυμβητήριο Ηρακλείου

Κολύμβηση | 5 Σεπτεμβρίου 2018, 19:40

Το ΕΑΚΗ προχωράει σε μια ριζική αναβάθμιση του κολυμβητηρίου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», η Διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου προχωράει σε σημαντικές παρεμβάσεις, έχοντας, βέβαια, και τη συγκατάθεση της ΓΓΑ. Η αναβάθμιση που θα γίνει θα είναι μεγάλη και το κολυμβητήριο θα μοιάζει με στολίδι.  Θα γίνει, μεταξύ άλλων, κατασκευή μικρής πισίνας, επισκευή των αποδυτηρίων και πάρα πολλές ακόμη εργασίες, το κόστος των οποίων ανέρχεται περίπου στις 51.000 ευρώ.

Οι σχετικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου. Η νέα σεζόν, βέβαια, έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα (03/09) και οι αθλητές-τριες προπονούνται σε Παγκρήτιο, «Θάλασσα Κλαμπ» και Αρκαλοχώρι.

Τα τελευταία χρόνια το ΕΑΚΗ, πάντως, προσπαθεί να διατηρήσει σε καλή κατάσταση τους χώρους άθλησης της δύναμης του. Έχει, δηλαδή, κάνει συντήρηση των αποδυτηρίων του σταδίου Ελευθερίας, ενώ τοποθέτησε πολυμηχάνημα ενδυνάμωσης στο κλειστό του Λίντο. Είναι, πάντως, σίγουρο πως οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν με στόχο την παροχή καλύτερων συνθηκών άθλησης σε μικρούς και μεγάλους.  

karta antonis garden