Πενταράκης κερνάει, Π. Βαϊγκούσης πίνει

Ιδομενέας Θησέας | 18 Νοεμβρίου 2018, 19:25

Ο Ιδομενέας επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στη Β' κατηγορία με το εντός έδρας 2-1 επί του Θησέα και παραμένει έτσι στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μάριου Σεργάκη ήταν ο Παντελής Βαϊγκούσης που πέτυχε και τα δύο γκολ και μάλιστα στο πρώτο τέταρτο του αγώνα μετά από ισάριθμες σέντρες του Πενταράκη.

Αρχικά άνοιξε το σκορ στο 8′ με σουτ μετά από σέντρα του Πενταράκη ενώ έκανε το 2-0 στο 15′ με κεφαλιά μετά από νέα σέντρα του τελευταίου. 

Στο 51′ ο Θησέας είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς, κερδίζοντας πέναλτι σε επαφή του Βαρίκου πάνω στο Εμ. Γκιόκα. Ο Παλαθούρας που ανέλαβε την εκτέλεση, είδε τον Γύπαρη να αποκρούει την εκτέλεση.

Τελικά, το 2-1 σημειώθηκε στο 83′ με εκτέλεση φάουλ του Μπιτζανάκη που είχε μπει αλλαγή νωρίτερα στο παιχνίδι. Για τον Ιδομενέα είχε δοκάρι τρία λεπτά αργότερα ο Ντουντουνάκης.

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Γύπαρης (77′ λ.τρ. Ευσταθίου), Βαρίκος, Φυτίλης, Αφράτης, Καστρινάκης, Π. Βαϊγκούσης, Νικολάου, Τρουλλινός, Περδικάκης (63′ Αποστολάκης), Πενταράκης (83′ Μαρακάκης), Πρέζια (56′ Ντουντουνάκης)

Θησέας (Πέτρος Γιανναράκης): Ανδρεαδάκης, Γκογκολάκης, Παλαθούρας, Γεωργιλάς (80′ Ασλανίδης), Μπαμπουνάκης, Επιτροπάκης (55′ Γκ. Γκιάκα), Κελάκης ,Μπολάνης (60′ Πρέγκου), Τόπι, Καραγκασίδης, Εμ. Γκιόκα (70′ Μπιτζανάκης)

 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad