Πασάς: Δείξαμε νοοτροπία νικητή

Χανιά | 24 Μαρτίου 2018, 22:31

Ο Γιάννης Πασάς αποτέλεσε τη "χρυσή αλλαγή" του Δημήτρη Σπανού χαρίζοντας με το γκολ του τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη στα Περιβόλια. Στις δηλώσεις του έκανε λόγο για τη νοοτροπία νικητή που έχει η ομάδα του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα το “πάνω χέρι” και καταφέραμε έστω και στο τέλος να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεχθήκαμε δύο γκολ από το πουθενά, αλλά η ομάδα έδειξε για άλλη μια φορά ότι έχει νοοτροπία νικητή και ότι ποτέ δεν παρατάμε τα παιχνίδια. Έστω και στο τελευταίο λεπτό προσπαθούμε και πετυχαίνουμε αυτό που θέλουμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να συνεχίσουμε έτσι».

Για το πόσο σημαντικό είναι μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό να αντιδράει στο τέλος και για τα πολλά γκολ του Άρη στα τελευταία λεπτά των αγώνων: «Έχει νοοτροπία νικητή η ομάδα κι είναι πολύ σημαντικό ότι δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι στην τύχη. Παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και αυτό είναι και το στοιχείο που μας έχει φτάσει μέχρι εδώ. Είναι και κάποια παιχνίδια που δεν έχουμε κάνει καλό παιχνίδι αλλά καταφέρνουμε και παίρνουμε τη νίκη γιατί παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό».

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards