Παρουσιάστηκε ο Καβακάς στον ΟΦΙ (video)

Football League | 3 Δεκεμβρίου 2019, 19:42

Το νέο προπονητή του ΟΦ Ιεράπετρας, Τίμο Καβακά, παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος της Κρητικής ΠΑΕ, Αθανάσιος Χηνόπουλος. Μαζί με τον Καβακά παρουσιάσθηκε και ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΟΦΙ, Γιώργος Χατζηδημητρίου.

Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός βρέθηκε σήμερα – Τρίτη στις εγκαταστάσεις του “Πέτρος Βουζουνεράκης” πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του ΟΦΙ. Η σχετική ενημέρωση της Λασιθιώτικης ομάδας:

«Μέσα σε χαμηλούς τόνους και ηρεμία η διοίκηση του ΟΦΙ και ο πρόεδρος κ. Αθανάσιος Χηνόπουλος παρουσίασε τον καινούργιο προπονητή της ομάδας κ. Τιμόθεο Καβακά στους ποδοσφαιριστές. Ο Θεσσαλονικιός προπονητής βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του “Πέτρος Βουζουνεράκης” πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής των “ασπρόμαυρων”.

Χωρίς πολλά και “φτωχά” λόγια ο πρόεδρος ήταν σαφέστατος, λέγοντας ότι έκλεισε ένας πετυχημένος κύκλος με τον κ. Μάγγο και ανοίγει ένας καινούργιος με τον κ. Καβακά. Πρέπει οι παίκτες να δώσουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο και να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους. Αναφέρθηκε στο ποιος είναι ο καινούργιος τεχνικός όπως επίσης και ο αθλητικός διευθυντής κ. Γεώργιος Χατζηδημητρίου.

Έβαλαν άπαντες τα κεφάλια κάτω, από διοικητικό συμβούλιο, προπονητική ομάδα και ποδοσφαιριστές και προχωράνε ενωμένοι με πίστη στο πολύ δύσκολο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, 15:00 στο Βουζουνεράκειο στάδιο.»

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad