Παρασκήνιο με την άφιξη του Κιντάνα στην Ελλάδα

Πλατανιάς | 7 Ιανουαρίου 2018, 19:44

Παρασκήνιο δημιουργείται σχετικά με τον ερχομό στην Ελλάδα για τον Αλεχάντρο Κιντάνα. Βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν, ο Αργεντινός έχει φοβία με τα αεροπλάνα και μεταξύ άλλων έχει ζητήσει από τον Πλατανιά να "πετάξει" μαζί του η σύζυγός του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αυτό βέβαια το γεγονός θα κοστίσει παραπάνω χρήματα στην ομάδα του Πλατανιά, αλλά γεγονός είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν αρχικά τον Αργεντινό να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στα Χανιά. Συγκεκριμένα, από την πλευρά του Πλατανιά τονίζουν στον Κιντάνα ότι θέλουν σε πρώτη φάση να τον “δουν” και αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και γενικά είναι όλα καλά, τότε θα καλύψουν τα εισιτήρια και γενικότερα ό,τι χρειαστεί έτσι ώστε να έρθει η σύζυγός του στην Ελλάδα. Από την άλλη, ο ίδιος φαίνεται ότι δεν θα μπει στο αεροπλάνο για να κάνει αυτό το μεγάλο ταξίδι αν δεν έχει μαζί του τη γυναίκα του και ο λόγος είναι ότι έχει αυτή την ανησυχία με τα αεροπλάνα… Από εκεί και πέρα, δεν ξεκαθαρίζεται αν υπάρχει ήδη καθυστέρηση, δηλαδή ο Κιντάνα θα έπρεπε να έχει ταξιδέψει και αυτό δεν έχει συμβεί.

Σε κάθε περίπτωση, το επιθετικό πρόβλημα που παρουσιάζει ο Πλατανιάς είναι ξεκάθαρο και αυτό φανερώθηκε αν μη τι άλλο σε ένα ακόμα παιχνίδι, αυτό με τον Παναθηναϊκό όπου πραγματικά δεν μπόρεσε να έχει κάποια αξιόλογη ευκαιρία, οπότε, σίγουρα, το θέμα του Αργεντινού φορ παρουσιάζει ενδιαφέρον πώς θα εξελιχθεί. 

 

Estrella