Παραμένει κάτοικος κορυφής (pics)

Πέργαμος Ιδομενέας | 21 Οκτωβρίου 2018, 18:50

Στην κορυφή της Β' κατηγορίας συνεχίζει ο Ιδομενέας μετά το "καρέ" (4-0) που σημείωσε κόντρα στην Πέργαμο για την 5η αγωνιστική, την Κυριακή το απόγευμα.

Η ομάδα του Μάριου Σεργάκη είναι η μοναδική ομάδα που διατηρεί έτσι και το απόλυτο νικών σε πέντε παιχνίδια και ενώ ακολουθούν τα σπουδαία παιχνίδια με Χάλη και Νέο Σαμψών τις επόμενες αγωνιστικές, σε δύο πολύ δυνατά “τεστ”.

Από το πρώτο μέρος ο Ιδομενέας είχε καταφέρει να προηγηθεί με 3-0, χάρη στα γκολ των Γωνιωτάκη με πέναλτι στο 6′, Πενταράκη στο 21′ (ασίστ Π. Βαϊγκούση) και Σπ. Βαϊγκούση (μπαλιά Αποστολάκη) στο 27′.

Στο δεύτερο μέρος το γκολ του Π. Βαϊγκούση, μετά τη σέντρα του Περδικάκη, διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 86′.

Parataxi omadon

Iδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Γύπαρης, Αγιασμενάκης, Βαρίκος, Μερόλλι (75′ Φυτίλλης), Περδικάκης, Π. Βαϊγκουσης, Σπ. Βαϊγκούσης (77′ Κοκοτσάκης), Αποστολ (66′ Ευαγγέλου), Γωνιωτάκης, Πενταράκης, Πρέζια (66′ Ντουντουνάκης)

Pergamos omadiki

Πέργαμος (Κώστας Σταυρουλάκης): Ιωαννίδης, Δροσινός, Πετρουλάκης (46′ Καρούσος), Αμαξόπουλος, Βαρδάκης, Μυλωνάκης, Χωραφάκης (35′ Φανταουσάκης), Ζιντιρίδης, Δανιήλ, Λέττας (75′ Χανταμπάκης), Ποποδάκης (60′ Δημητρίου)

 

 

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad