Παραμένει, για την ώρα, ο Ρόκα

Πλατανιάς | 15 Ιανουαρίου 2018, 16:28

Πέφτουν οι τόνοι στον Πλατανιά σε ό,τι αφορά το θέμα της απόλυσης του Μανουέλ Ρόκα. Οπως διαφαίνεται και διατείνεται βάσει κύκλων από την ΠΑΕ, ο Ισπανός τεχνικός για την ώρα συνεχίζει κανονικά στη θέση του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Ρόκα θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα του Πλατανιά στο προσεχές παιχνίδι που χαρακτηρίζεται και ως το τελευταίο χαρτί για την παραμονή, απέναντι στον Λεβαδειακό. Τώρα, εάν μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει κάτι καινούργιο γι’ αυτό το θέμα, αυτό είναι κάτι που θα φανεί, ωστόσο με τα παρόντα δεδομένα ο Πλατανιάς συνεχίζει ως έχει.

Από και πέρα πάντως, το σίγουρο είναι ότι στον Πλατανιά δεν μπορούν να αισθάνονται ικανοποιημένοι για τον μέχρι σήμερα απολογισμό του Ρόκα, ο οποίος σε εννέα παιχνίδια που έχει κοουτσάρει την ομάδα έχει φέρει ισάριθμες ήττες… Επί της ουσίας δηλαδή, ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να παρουσιάσει αγωνιστική άνοδο ή να έχει μια καλύτερη τροχιά με τον Ρόκα στο τιμόνι του από τη στιγμή που έφυγε ο Παράσχος.

Από εκεί και πέρα, δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί ο Πλατανιάς να θέλει να κερδίσει χρόνο, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα αλλαγής που να είναι άμεσα στο προσκήνιο. 

Estrella