Παραδοχή της “γκάφας” από Μπύρο και αιχμές για τους συνεργάτες του

Football League 2 Απριλίου 2018, 15:42

Με αιχμές προς τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκε σε καίριες θέσεις στη Δόξα Δράμας ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Γιάννης Μπύρος παραδέχτηκε την "γκάφα" με τον Άρη, για την οποία τον ενημέρωσαν όπως είπε άμεσα άνθρωποι των "κίτρινων".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο διοικητικός ηγέτης των “μαυραετών” σε δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 ανέφερε ακόμη μια φορά ότι θα αποχωρήσει από τα δρώμενα της ομάδας στο τέλος της σεζόν και σχολίασε ότι οι άνθρωποι που έχει στην ομάδα αποδείχθηκαν «καλοί στον φακό και για να φτιάχνουν το μαλλί τους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδίδονται από το metrosport.gr έχουν ως εξής:

Για τη συμμετοχή υπεράριθμων ξένων στον αγώνα με τον Άρη: «Το παραδεχόμαστε, βγάλαμε ήδη ανακοίνωση. Δεν ξέρω αν κυκλοφόρησε. Να πληρώσω αυτό που μου αναλογεί. Να τιμωρηθώ, ό,τι πρέπει να γίνει ας γίνει. Αν έχεις ανθρώπους μόνο για να παρουσιάζονται καλοί στον φακό και για να φτιάχνουν το μαλλί τους αυτά τραβάς. Ένας από τους λόγους που θα φύγω από το ποδόσφαιρο είναι και αυτός. Με ξένα χέρια μόνο φίδια είναι να πιάνεις. Αν οι άνθρωποι που έχεις είναι αυτού του επιπέδου γίνονται αυτά τα πράγματα».

Για τον υπεύθυνο της γκάφας: «Ήρθε ο γενικός αρχηγός, ο κ. Κασδοβασίλης και λέει “αναλαμβάνω την ευθύνη”. Ποια ευθύνη αναλαμβάνεις απέναντι σε χιλιάδες κόσμο που ήλπιζε στην τρίτη θέση Πληρώνεις κάτι; Χάνεις κάτι; “Δεν φταίω μόνο εγώ”, λέει. Ναι, φταίει και η γειτόνισσα. Αυτός είναι που δίνει τις αλλαγές, δεν φταίει μόνος αυτός λέει. Υπεύθυνοι ανεύθυνοι όλοι τους. Μόνο για να βολευτούν και να παρουσιάζονται καλά στο φακό είναι».

Για το αν είναι ακόμη στη θέση του ο Κασδοβασίλης: «Εγώ τελειώνω τη χρονιά και θα πάρω τις αποφάσεις στο τέλος της χρονιάς. Θα φάμε άλλους τρεις βαθμούς; Ας φάμε άλλους τρεις. Ό,τι καλό παρουσιάστηκε από την ομάδα μας ήταν τα χρήματα που έβαλα. Από εκεί και πέρα, σε όλα τα υπόλοιπα ήμασταν απαράδεκτοι».

Για το αν ζήτησε συγγνώμη ο Κασδοβασίλης: «Προσπάθησε να δικαιολογηθεί και μετά είπε “έχεις δίκιο αναλαμβάνω την ευθύνη”. Ποια ευθύνη; Τις ζημιές; Την χρηματική ευθύνη; Την ευθύνη απέναντι στον κόσμο να τους πει ότι δεν βγήκε η ομάδα για τρεις βαθμούς αν βγουν τρεις ή τέσσερις ομάδες; Υπεύθυνοι – ανεύθυνοι σας είπα».

Για το αν ζήτησε να παραιτηθεί ο Κασδοβασίλης: «Τίποτα δεν είπε. Κανένας. Δύο μήνες έμειναν. Τελειώνω. Είμαι πολύ απογοητευμένος διότι δεν υπάρχει διοικητική υποδομή στην Ελλάδα. Ο καλύτερος σκοτώνει τη μάνα του».

Για τα συναισθήματά του: «Στενοχωρέθηκα λίγο, αλλά καλύτερα. Πού πας με τέτοιους ανθρώπους; Στο βουνό στην εργασία έχουμε νερά και μερικές φορές έρχονται και μας ενοχλούν. Ούτε για τσομπάνηδες δεν θα τους έπαιρνα στη δουλειά που κάνω εγώ για να διώχνουν τα ζώα από το νερό».

Για το αν ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του Άρη για τη γκάφα: «Μόλις έγινε το λάθος με ενημέρωσαν οι άνθρωποι του Άρη. Προς τιμήν τους. Ο Άρης δεν έχει έννομο συμφέρον, ας κάνει ένσταση όποια ομάδα θέλει».

Για το αν το συζήτησε με τον Κωστένογλου: «Μου είπε ότι ρώτησε τον κ. Ιωσηφίδη αν έχουμε πρόβλημα με ξένους όταν ανέλαβε και του είπε όχι. Ο ένας ρίχνει τον ευθύνη στον άλλο. Και το θύμα είναι πάντα αυτός που θέλει να κάνει κάτι καλό στον τόπο του, στην πόλη του».

Για το αν το χθεσινό περιστατικό είναι η χαριστική βολή γι’ αυτόν όσον αφορά την πρόθεση αποχώρησης από το ποδόσφαιρο: «Είμαι υπέρ του χαμόγελου, των επενδύσεων, του ρίσκου, όμως, πρέπει να υπάρχουν οι άνθρωποι. Εδώ όπως βλέπετε μου φταίνε πολλοί άνθρωποι. Δεν υπάρχουν άνθρωποι. Θα ξυπνούσατε κάθε μέρα στις 3 το πρωί να φορέσετε μια γαλότσα και επί 30 μέρες το μήνα να βρίσκετε πέντε χιλιάδες ευρώ για να διοικήσουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι; Αναλαμβάνω την ευθύνη 100% και ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους γιατί πόνταρα σε κουτσά άλογα».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards