Παραίτηση Μπουρμπάκη για προσωπικούς λόγους

ΑΣ Καλτσέτο | 1 Οκτωβρίου 2019, 18:30

Ο Νεκτάριος Μπουρμπάκης, προπονητής με το οποίο το Καλτσέτο πανηγύρισε τον τίτλο και την άνοδο στη Β’ κατηγορία, δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην πρώτη ομάδα.

Οπως κάνει γνωστό το Καλτσέτο, ο Χανιώτης τεχνικός έθεσε την παραίτηση του για προσωπικούς λόγους, παρ’ όλα αυτά θα συνεχίσει να βρίσκεται στο σύλλογο, μιας και θα συνεχίσει να είναι προπονητής της Κ12 του συλλόγου.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Καλτσέτο έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΧ με απολογισμό ένα βαθμό στα πρώτα τρία ματς της σεζόν.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το ΑΣ Καλτσέτο ανακοινώνει ότι ο προπονητής, Νεκτάριος Μπουρμπάκης, έθεσε την παραίτησή του από την ανδρική ομάδα του συλλόγου μας για προσωπικούς λόγους. Παρ’ όλα αυτά θα συνεχίσει να είναι προπονητής της ομάδας Κ12.

Το ΑΣ Καλτσέτο θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για τις υπηρεσίες του στην πρώτη ομάδα τον Νεκτάριο Μπουρμπάκη, στον οποίο πιστώνεται η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας και η άνοδος στην Β’.

Σε κάθε περίπτωση, ο Νεκτάριος Μπουρμπάκης, παραμένει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο χτίσιμο της Ακαδημίας μας και για το λόγο αυτό θα αξιοποιηθεί κατάλληλα το επόμενο διάστημα.

Για τον αντικαταστάτη του στην πρώτη ομάδα θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση».

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad